Hp'i mahkemeye verebilir miyim?
Merhaba ben Kütahya'da okuyan bir öğrenciyim.Yaklaşık 45 gün önce laptopumu çeşitli arızalardan(hard disk ve mikrofon ) servise gönderdim..serviste 25. iş günü hard disk tamir edildi ve mikrofon bozuk olduğu için mikrofon parçasını bekledik..sonra ben 30 iş günü dolduğu için para iades isteyecektim ama 31. iş günü aradığımda laptopun yapıldığını söylediler hatta kargolanmış 30. iş günü.. laptopu almaya gittim ama onarım kağıdında mikrofon arızası yazmıyordu bile..sonra açıp kontrol ettim mikrofonu yapmamışlar. Yani para iadesi istemeyim diye 30. iş günü tamir etmeden yollamışlar laptopu ama ben de mikrofonun bozuk olduğuna dair hp den gelen mailler ve servisle konuşurkenki ses kayıtları var..Sanki hiç haberleri yokmuş gibi mikrofonun bozuk olduğundan pişkin pişkin göndermişler.. kargo şirketine kargoyu almicam dediğimde almak zorundasın dedi.. şimdi napmam lazım ? mahkemeye mi başvurcam yada başvursam herangi bir ücret ödemek zorunda kalcam mı ?
nasıl bi firma müşterisiyle böyle dalga geçer gibi davranır anlamıyorum.. çocuk kandırıyomuş gibi.. çok ağırıma gitti açıkcası bi çaresi yok mu ?
Cevap: Hp'i mahkemeye verebilir miyim?
hp nın ABD dekı merkezıne mesaj atın ırtıbat adresınızı verın...sizi bulacaklardır
Alıntı:
THE GİFT rumuzlu üyeden alıntı
hp nın ABD dekı merkezıne mesaj atın ırtıbat adresınızı verın...sizi bulacaklardır
hemen deniyorum :)
the gift hp türkiye ye mail atınca otomatik bilgilendirme mail i geliyor ama abd e attığımda gelmedi.. acaba mail gitmedi mi yoksa geç mi gelir yada gelmiyor mu ? sizin bir bilginiz var mı ?