Yabancı uyruklu eşim aldatıyor.Nasıl nafakasız boşayabilirim
Rus uyruklu eşimle 2yıl 10 önce evlendik. Vatandaşlık almasına 2 ay var.Eşimin biriyle beraber olduğunu telefon konuşmaları ve yaptığımız takipler sonucu anladım.Şimdi vatandaşlık almadan ayrılmak istiyorum.Ama nafaka vermeden nasıl ayrılabilirim.Birlikte olduğu kişinin ispatı için ses yada video kaydı yeterli olur mu? yada birlikte olduğu kişi hergün eve uzak mesafede arabadan indiriyor. Bunları delil olarak kullanabilirmiyim?
Aldatamadan dolayı nafaka vermeden nasıl ayrılabilrim?
Yardımcı olursanız sevinirim.
PS:Ayrıca üzerime kayıtlı hiçbirşey yok. Babamın evinde onların eşyaları ile kalıyorum.Sadece sigortalıyım ve aldığım maaş var..
Cevap: Yabancı uyruklu eşim aldatıyor.Nasıl nafakasız boşayabilirim
Alıntı:
aliusakli rumuzlu üyeden alıntı
Rus uyruklu eşimle 2yıl 10 önce evlendik. Vatandaşlık almasına 2 ay var.Eşimin biriyle beraber olduğunu telefon konuşmaları ve yaptığımız takipler sonucu anladım.Şimdi vatandaşlık almadan ayrılmak istiyorum.Ama nafaka vermeden nasıl ayrılabilirim.Birlikte olduğu kişinin ispatı için ses yada video kaydı yeterli olur mu? yada birlikte olduğu kişi hergün eve uzak mesafede arabadan indiriyor. Bunları delil olarak kullanabilirmiyim?
Aldatamadan dolayı nafaka vermeden nasıl ayrılabilrim?
Yardımcı olursanız sevinirim.
PS:Ayrıca üzerime kayıtlı hiçbirşey yok. Babamın evinde onların eşyaları ile kalıyorum.Sadece sigortalıyım ve aldığım maaş var..
Sanırım siz gereken belgeleri edinmişsiniz. Takip de etmişsiniz. Hergün hangi arabadan belli yerde indiriliyorsa o arabanın plakasını da almışsınız. Tüm delilleri bir avukata götürün. Avukatınızla görüşün. Gerekiyorsa başka deliller elde etmek adına avukatınızı dinleyin. Görgü şahitleri de edinin, eşinizin hergün bu meşhur arabadan indiği ile alakalı. Önemli olan mahkemeye en ufak bir şüphe bırakmadan zinayı ispat etmenizdir. Avukatınızın önerilerine göre hareket edin.
Eşinizin zina etmesini mahkemede ispatlayınca eşiniz ağır kusurlu bulunursa eşinizden manevi tazminat alma hakkınız doğar.
Ama siz anlaşmalı boşanmak isterseniz avukatınız eşinizle görüşsün. Tüm kanıtlar elinizde diyerek anlaşmalı boşanmaya yanaştırabilir.
Anlaşmalı boşanma protokolünü avukatınız hazırlar. İsteklerinizi yazdırabilirsiniz.
Cevap: Yabancı uyruklu eşim aldatıyor.Nasıl nafakasız boşayabilirim