Boşanmaya ikna edemiyorum
merhabalar.1 sene 3 aylık evliyim fakat eşimden 6 aydır ayrı yaşıyorum.bu zamana kadar anlaşmalı boşanalım dedim bekledim fakat hhala ikna olmuyor.ne yaptıysam boşanmayı kabul etmiyor gerekçe olarakta ailesinin ve çevresindekilerin ona dul diyecekleriymilş.bir gün arıyor tamam gidelim boşanalım diyor ertesi gün ise vazgeçiyor.kendisini sevmedigimi defalarca söyledim hakaret bile ettirdi kendine fakat hala boşanmak istemiyor.hiç bi şekilde anlaşamıyoruz ve 6 aydır farklı adreste kalıyorum.evide ona verecegimi söyledim yinede yok diyor.tek taraflı açsam davayı boşanmamız çok uzun sürermi.ben bu insanla daha fazla evli kalmak istemiyorum artık ruh saglıgım bozuluyor.ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim
Cevap: boşanmaya ikna edemiyorum
Peki anlaşamamanızın sebebi nedir? Geçimsizliğinizin sebebleri nedir?
Bu 6 aylık ayrı yaşadığınız sürede eşiniz müşterek evinizde mi yaşıyor yoksa ailesinin evinde mi yaşıyor?
6 aylık bu ayrı olduğunuz sürede eşinizin maddi geçimini kim sağladı?
6 aylık ayrı kaldığınız bu sürede eşiniz barışma yönünde adım attı mı?
aileme saygısızlıgı,üzerine düşen görevleri yapmaması,ortak düşüncelerimizin olmaması,ailesini sürekli evliligimize karıştırması,ve benim ona hiç bi şekilde sevgimin olmaması.6 aydır ayrı yaşoyorum ona defalarca boşanalım dememe ragmen beni haftada bir tamam boşanalım diyip gelmemesi karar degiştirmesi buyüzden geçiminide hiç bi şekilde ben karşılamıyorum ve ailesinin yannında kalıyor ve ailesi kızımı boşadı diyeceklerine seni öldürür öldü dul kaldı deriz diyorlar.
onu magdur etmemek için elimden geleni yaptım ama benimle sürekli dalga geçiyor bugun yarın diyerek.anlaşmalı boşanarak uzun sürmesini istemiyorum bir türlü ikna olmuyor ona geri dönmiyecegimi bildigi halde böyle yaşamayı kabulleniyor.evim var onuda vercem diyorum ama ailesinin ve çevresindekilerin ona ne diyecekleri onun için daha önemli.benim bu duruma fazla tahammulüm kalmadı uzamasını istemiyorum bir yanlış yapcam diye artık kendimden korkuyorum
Alıntı:
saray rumuzlu üyeden alıntı
aileme saygısızlıgı,üzerine düşen görevleri yapmaması,ortak düşüncelerimizin olmaması,ailesini sürekli evliligimize karıştırması,ve benim ona hiç bi şekilde sevgimin olmaması.6 aydır ayrı yaşoyorum ona defalarca boşanalım dememe ragmen beni haftada bir tamam boşanalım diyip gelmemesi karar degiştirmesi buyüzden geçiminide hiç bi şekilde ben karşılamıyorum ve ailesinin yannında kalıyor ve ailesi kızımı boşadı diyeceklerine seni öldürür öldü dul kaldı deriz diyorlar.
Bu gibi iddialarınızı şahitlendirmeniz lazım eğer boşanma davası açacaksanız. Yani kızları boşanarak değil de kocasını öldürür de dul kaldı demek çok ciddi bir iddiadır. Lafta bile söylenmiş olsa gerçekleştirilmeyecek bir iddia olamaz. Ben bu lafı duymuş olsam öldürülmekten korkardım. Hatta bu lafı duyan varsa onu da alıp savcılığa suç duyurusunda bulunurdum.
anlaşmalı boşanmaya ikna edemiyorum hiçbişekilde karşımdakiler boşanmamın dünyanın sonu gibi gören insanlar.tek taraflı açmayı düşünüyorum fakat boşanmanın uzamasından korkuyorum.2 aydır biriyle beraberim ve bu evliligin uzamasını istemıyorum ve kız aarkadasım şuan 1 aylık hamile.10 aydır onu istemedıgımı söylüyorum ama bir türlü ikna olmuyor.tek taraflı açtıgımda boşanmamız ne kadar sürer
Alıntı:
anlaşmalı boşanmaya ikna edemiyorum hiçbişekilde karşımdakiler boşanmamın dünyanın sonu gibi gören insanlar.tek taraflı açmayı düşünüyorum fakat boşanmanın uzamasından korkuyorum.2 aydır biriyle beraberim ve bu evliligin uzamasını istemıyorum ve kız aarkadasım şuan 1 aylık hamile.10 aydır onu istemedıgımı söylüyorum ama bir türlü ikna olmuyor.tek taraflı açtıgımda boşanmamız ne kadar sürer
Sizi öldürmekle tehdit ediyorlar, siz bundan korkmayıp başka bir kadını hayatınıza alıp, hamile haliyle onunda hayatını tehlikeye atıyorsunuz.
Zina yaptığınızı da unutmayın!
Cevap: Boşanmaya ikna edemiyorum
onların kız arkadasımdan kesnlıkle habeerleri yok olmıyacakta.söylediginizi kabul edıyorum faarkındayımda herşeyin.ama bu işin uzamaması için ne yapmam gerekiyor
Alıntı:
onların kız arkadasımdan kesnlıkle habeerleri yok olmıyacakta.söylediginizi kabul edıyorum faarkındayımda herşeyin.ama bu işin uzamaması için ne yapmam gerekiyor
ANLAŞMALI BOŞANMAK dışında hiçbir seçeneğiniz yok. Anlaşmalı boşanmaya eşinizi niyeti de olmadığına göre!
tek taraflı boşanma davası açsam ve bana olan tehditlerini ispat etsem yinede boşanmamız uzun sürermi