Aşağıda yazacağım iddianameyi yorumlamanızı önemle rica ederim. Tüm Hukukçu arkadaşlara şimdiden mesleklerinde başarılar dilerim.
Saygılarımla
Word dosyası olmadığından resim olarak yolluyorum. Şimdiden yorumlarını için teşekkürlerimi sunarım.
Printable View
Aşağıda yazacağım iddianameyi yorumlamanızı önemle rica ederim. Tüm Hukukçu arkadaşlara şimdiden mesleklerinde başarılar dilerim.
Saygılarımla
Word dosyası olmadığından resim olarak yolluyorum. Şimdiden yorumlarını için teşekkürlerimi sunarım.
Olayların gelişimi doğru ise, gayet doğal bir iddianame. Nesi yorumlanacak anlamadım.
2 Kere geldi cevap. Kirlilikten ötürü özür dilerim.
Sn. Durgunlu. Merak ettiğim husus şu. Ortada bir mağdur olmamasına rağmen Kamu Davası sürmekte ve yaklaşık 1 ay sonra mahkemem olacak. Alacağım ceza hakkında tahmini bir yorum yaparsanız sevinirim.
Bir de Avukat hanesinde yazan kişi baronun bana ilk başta gönderdiği Avukat. Sn. Recep Bey bu davaya bakmak zorunda mı ? Bakacaksa ücreti tarafımca mı yoksa kamu tarafından mı karşılanacak.
Saygılarımla.
2 kere geldi aynı mesaj. Kirlilikten ötürü özür dilerim.
Kredi çekilen olay için resmi evrakta sahtekarlık nedeniyle;2-5 yıl
Dolandırıcılık nedeniyle; 3-7 yıl + 5.000 günlük adlipara cezası (ama para ödendiğinden dolayı 2/3'üne kadar indirime tabi)
Kredi çekilemeyen olay için resmi evrakta sahtekarlık nedeniyle; 2-5 yıl (ama teşebbüste kaldığından dolayı (1/4'den 3/4'üne indirime tabi)
Dolandırıcılık nedeniyle;3-7 yıl (ama teşebbüste kaldığından dolayı (1/4'den 3/4'üne indirime tabi)
Ama en mantıklısı avukatınıza danışmanız.