İstifa süreci hakkında bilgi
Merhabalar
3 yıldır bir kamu kurumunda sözleşmeli olarak çalışıyorum ve bu 3 yıl içinde 16 kez girdi çıktı yapıldı son olarakta ihaleyi başka bir taşeron şirket kazandı ve en son haziran 2009'da sözleşme imzaladık. Bende şuanda başka bir yerden iş teklifi aldım ve istifa etmek istiyorum. bu isteğimi ne kadar sürede şirkete bildirmeliyim.
Cevap: İstifa süreci ÖNEMLİ
Başkalarının yazıları önemsiz mi?
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
Özür dilerim anlayamadım !:alala
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
Avukat Bey, bende anlayamadım, yorumunuz neye yönelik acaba ?
Alıntı:
deutr rumuzlu üyeden alıntı
Avukat Bey, bende anlayamadım, yorumunuz neye yönelik acaba ?
Başlığımız nedir?
"Cevap: İstifa süreci ÖNEMLİ"
Başlığa "Acil", "Önemli", "Yardım" gibi şeyler yazılmaz. Başlık, içeriği açıklamak içindir, içeriğin kısa bir özetidir.
Cevap: İstifa süreci hakkında bilgi
Merhaba,
Ben başlıktan çok konunun içeriğine ve içeriği kullanırken yazdıkları üsluba baktığım için altını çizdiğiniz noktayı incelememiştim.
Şahsi görüşüm belirttiğiniz noktada kötü niyetli veya forum adabına alehte bir durum yok.
Gene de kişisel algılamalar farklılık gösterebilir, buna da saygılıyım.
İyi çalışmalar
Cevap: İstifa süreci hakkında bilgi
Alıntı:
elona rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar
3 yıldır bir kamu kurumunda sözleşmeli olarak çalışıyorum ve bu 3 yıl içinde 16 kez girdi çıktı yapıldı son olarakta ihaleyi başka bir taşeron şirket kazandı ve en son haziran 2009'da sözleşme imzaladık. Bende şuanda başka bir yerden iş teklifi aldım ve istifa etmek istiyorum. bu isteğimi ne kadar sürede şirkete bildirmeliyim.
Daha önce açtığınız konuda yanıtlanmıştı bu sorunuz!!!
https://www.hukuki.net/showthread.php?t=54515
Lütfen aynı konuyu farklı başlıklar altında tekrarlayarak forum kirliliğine ve konu bütünlüğünün bozulmasına neden olmayın!