Cevap: Nafaka+icra kesintisi
Nafakayı nereye ödüyordunuz?
Nafakayı her ay kayseri 1.icra dairesine eft olarak..
Çıplak nafakayı tabi değilmi harcı eklemiyordunuz?
Mahkeme 350 tl nafakaya hukmettı ve bende 350 tl her ay yatırıyordum...harc yatırmadım cunku boyle bırsey oldugunu daha once bılmıyordum...
Ayrıca sıze bır sorum olacak ben 720 tl maas alıyorum 350 nafaka + 300 ev kırası verıyorum.tekrar baska bır ınsanla 1 ay once evlendım bunun nafakaytı dusurmem konusunda bı yararı olurmu..bana yardımcı olmak ıstermısınız.
% 3.6 sanırım tahsil vs. harçların da ödenmesi gereklidir.
Nafakadan kurtulmak için sizin değil eşinizin birini bulup evlenmesi lazım.
Nafakayı düşürmenin de başka bir yolu yok sanırım.
yanı bu sartlarda bıle nafakayı dusuremeyecegımı soyluyorsunuz oylemı..Bu nasıl bır duzendır anlamıyorum.Benden bırde 10.000 maddı 10.000 manevı tazmınat kazandı babası cok zengın durumları cok ıyı ve hala paranın pesındeler.
Deniz bey,
Ödediğiniz nafaka iştirak nafakasımı yoksa yoksulluk nafakasımı?
Alıntı:
denizasil rumuzlu üyeden alıntı
yanı bu sartlarda bıle nafakayı dusuremeyecegımı soyluyorsunuz oylemı..Bu nasıl bır duzendır anlamıyorum.Benden bırde 10.000 maddı 10.000 manevı tazmınat kazandı babası cok zengın durumları cok ıyı ve hala paranın pesındeler.
1- Nafaka çoğu zaman ihtyaç için değil, intikam hissi nedeniyle (domuzdan bir kıl koparsam kardır mantığı ile) isteniyor,
2- Düzeni beğenmiyorsunuz. Peki evlenirken neden düzen hakkında araştırma yapmadınız. Bakın ne güzel hukuki.net var. Tam bir laboratuvar.
3- Jupiter adlı üyenin sorusuna cevap vermelisiniz.
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
1- Nafaka çoğu zaman ihtyaç için değil, intikam hissi nedeniyle (domuzdan bir kıl koparsam kardır mantığı ile) isteniyor,
2- Düzeni beğenmiyorsunuz. Peki evlenirken neden düzen hakkında araştırma yapmadınız. Bakın ne güzel hukuki.net var. Tam bir laboratuvar.
3- Jupiter adlı üyenin sorusuna cevap vermelisiniz.
Sayın Basri Gungoren; Söylediğiniz sözlere katılmamak mümkün değil, engin düşünceleriniz önünde saygı ile eğiliyorum.