Eczanelerin geçmiş yıllara dönük borç çıkarması
hastanelerde muayen ve ilaç bedeli olarak 4 TL ödeneceğini duymuştuk ama geçmişe dönük muayene ücretlerini alması yasal mıdır?
Örneğin ben bir diş hastanesinde 2006-2007 yıllarında muayene olmuştum. Geçen gün ise başka bir hastalığımdan dolayı Devlet Hastanesine gidip ilaç yazdırdım.İlaç almak için eczaneye gittiğimde 2006-2007 yıllarındaki muayene ücretlerini istediler. İlaçların değeri 5 TL iken 13 TL para ödedim. Bu yasayı çıkaran büyüklerimize soruyorum. Elinizi vicdanınıza koyun.
Cevap: Eczanelerin geçmiş yıllara dönük borç çıkarması
Alıntı:
esssrarengiz rumuzlu üyeden alıntı
hastanelerde muayen ve ilaç bedeli olarak 4 TL ödeneceğini duymuştuk ama geçmişe dönük muayene ücretlerini alması yasal mıdır?
Örneğin ben bir diş hastanesinde 2006-2007 yıllarında muayene olmuştum. Geçen gün ise başka bir hastalığımdan dolayı Devlet Hastanesine gidip ilaç yazdırdım.İlaç almak için eczaneye gittiğimde 2006-2007 yıllarındaki muayene ücretlerini istediler. İlaçların değeri 5 TL iken 13 TL para ödedim. Bu yasayı çıkaran büyüklerimize soruyorum. Elinizi vicdanınıza koyun.
Elinizi vicdanınıza koyun.= Gidin siz onu AKP'ye sorun:)
Alıntı:
esssrarengiz rumuzlu üyeden alıntı
VİCDAN mı bırak allah aşkına ya durduk yerde uğraştırma büyüklerimizi
vicdanda neymiş halla halla CÜZDAN desen neyse vicdanı bırak cüzdana bak onların düşturu bu.
Ha sende 2006 da hastaneye gittinse tabiki SOSYAL devlette yaşıyon ödeyecen seve seve hatta öde ve buna şükret ya bi hesap çıkarıpda taa doğduğun hastaneden başlayarak katkı payı alsalar
Önceden devleti fakir, insanı zengin derlerdi bizlere. Şimdi devlet de insanı da fakir bu ülkenin. 2010 tatil yılı aynı zamanda da zam yılı olacak. Mevlam hepimize kayırsın. Uçucu linkli kullanıcıya da katılıyorum halimize şükretmek gerek, onun da dediği gibi ya doğduğumuzdan bugüne kadarki muayene ücretleri karşımıza çıkarsa vay halimize :)
Devletin; Reddi Miras eylemediyseniz 7 kuşak atalarınızın aldıkları hizmete dair katkı payı isteme hakkı saklıdır.
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Devletin; Reddi Miras eylemediyseniz 7 kuşak atalarınızın aldıkları hizmete dair katkı payı isteme hakkı saklıdır.
Arkadaşlar bence bu konuyu burada fazla tartışmayalım.. Zira bildiğiniz gibi sitemiz oldukca popüler ALLAH muhafaza bi yetkili bunu okurda kurdun aklına kuzu gelirse yani iyi fikirmiş ödeyin derse ne yaparız.
Ahh deli dumrul ah seni mumla arar olduk
Senin aldığın vergiler neki günümüzde alınan vergi zam ve akıl paralarının yanında.
2006 da doktora gittin şimdi parasını ver diyolar. Deli Dumrulun bile aklına gelmezdi.