Bay_x rumuzlu üyeden alıntı
Değerli hukuçu büyüklerim ve arkadaşlarım, ayrıldığım eşim 4 yaşındaki oğlumu ısrarla bana göstermemeye çalışıyor.Sebebide onun tekrar birleşmek isteğine olumsuz yaklaşmamdan kaynaklanıyor zira bunu defalarca denememize rağmen bi türlü başaramadık.Mahkemeye başvurarak kişisel ilişki tesis karaı ile görüş günlerim mahkemece belirlendi.Ancak mahkeme kararları dahi eski eşimin inadını kıramadı.Bende icra kanalı ile gittim 1 kaç kez icra zoru ile görebildikten sonra şimdilerde artık onuda göremiyorum.Nedeni adresten taşındıkları yalanını işitmemdir.Oysaki taşınmadıklarını biliyor ve bunu ispatlayabiliyorum.Daha sonraki icra işlemlerimdede iki kez ailesinden annesi ve babası tarafından adresini değiştirdi bizde bilmiyoruz gibi yalanlarını icra tutanaklarınada geçittirdim.Yaklaşık 7 aydır evladımı göremiyorum ve özlemlerimle büyük bir endişe içindeyim kendisinen haber alamıyorum kokusu burnuma tütüyor.Şahsıma adres değiştirdiğine dair ne bir tebligat ne bir haber geldi.Velayet davası açsam ne derece etkili olur.İcra ile dahi sonuç alamadığım bu süreçte neler yapmam gerekir.Tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.