Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılmasının Güvenlik Soruşturmasına Etkisi
Silahlı tehditten dolayı 20 ay hapis cezası aldım ve infaz koruma memurluğu sınavını kazandım bu ceza hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verildi doğal olarak sabıkamda ve sicilimde çıkmıyor şimdi bu aldığım ceza güvenlik soruşturmasının olumsuz olmasıyla sonuçlanırmı merak ediyorum.
Cevap: Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılmasının Güvenlik Soruşturmasına Etkisi
Bu güvenlik soruşturmasını Polisler yapıyor değilmi? İnş. Formda yazdıklarını okumazlar. Şayet haberleri olursa bence sen bu işi unut bir formda şahidin yoksa bile iki tane yalancı şahit bul diye akıl veren sizdiniz değilmi?
ahmet25 mesajını yeni okudum biraz geç yazdım kusuruma bakmazsın artık. evet bu güvenlik soruşturmasını polis veya asker yapıyor ikamet ettiğin yere göre benim bölgemede polis bakıyor ama sana üzüleceğin bir haber vermek istiyorum POLİS BENİM BULUNDUĞUM YERDEN SALAVAT GETİREREK GEÇİYOR :ok
şu an itibariyle Hükmün Açıklamasının Geri Bırakılmasına dair kararların tutulduğu bir kayıt sistemi mevcut bulunmamaktadır. O nedenle endişe etmenize gerek yok.
İnfaz koruma memurları yeni göreve başlayınca Adalet KOMİSYONLARI TARAFINDAN sabıka kayıtları sorgulanıyordur. HAGB kararları adli sicilde çıkmaz ama mahkemeler ve diger adalet dairelerinden yapılmakta olan sorgularda çıkmaktadır. HAGB kararlarını kaydeden özel sistem mevcuttur.
Alıntı:
baktemur28 rumuzlu üyeden alıntı
ahmet25 mesajını yeni okudum biraz geç yazdım kusuruma bakmazsın artık. evet bu güvenlik soruşturmasını polis veya asker yapıyor ikamet ettiğin yere göre benim bölgemede polis bakıyor ama sana üzüleceğin bir haber vermek istiyorum POLİS BENİM BULUNDUĞUM YERDEN SALAVAT GETİREREK GEÇİYOR :ok
Bu son cümleniz biraz daha açıklama bekliyor, havada kalmış bence, devletin polisini korkaklıkla mı suçluyorsunuz?
arkadaşım hagb kararı varsa dosyanda sorun çıkmayacak
baktemur arkadaşım yalnız evrakın adalet bakanlığına görüş alınmak için gönderelecek ama olumlu sonuçlanır inşallaah