Yargıtayda Olan Dosyamdan Sürekli Gbt çıkıyor
Merhaba Değerli Hukukçular,
Fazla uzun yazmadan sormak istiyorum benim bir davam vardı 2001 yılından arama çıkarmışlar 2007 yılında yakalandım ve 5 ay cezaevinde kaldım sonucunda hem 3 yıl ceza aldım hem de tahliye oldum.Dosyam yargıtayda.Başka bir dosyamda yok.2008 yılında yargıtayda olan dosyamdan aranmam çıktı ve tatildeyken otelden aldılar.9 saat gözaltından sonra PARDON DÜŞÜM OLMAMIŞ dediler ve bıraktılar.biz düşümünüzü yaptık dediler.ve dün yani 2009 ekim ayında rutin polis kontrolünde yine aynı dosyadan (ve hala yargıtayda)aranmam çıktı ve 18 saat gözaltında kaldım ve yine PARDON DÜŞÜMÜNÜZ YAPILMAMIŞ dediler ve saldılar.Sorum şu ben manevi tazminat davası açmak istiyorum bu konuda benim muhatabım kimdir.Bu hataları sürekli tekrarlayan hangi mercidir.Lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.Rezilliği ayrı,psikolojimin bozulması ayrı,ailemin ve benim üzüntüm ayrı...oluyor.Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.saygılar
Cevap: Yargıtayda Olan Dosyamdan Sürekli Gbt çıkıyor
cumhuriyet bassavciligi ilamat infaz burosuna giderek asayiş şube mdlugu aranan sahislar buro amirligine hitaben tahdit kaydının kapatilmasi ile ilgili bir yazi yazdirmaniz gerekiyor