Cevap: Senet(bono)Tahsili
Diğer sorunuzun devamı galiba?
Yada orada açıkça soramadığınız başka amaçlar var sanıyorum.
Farklı forum başlıkları ile konu açmak yasaktır.
Alıntı:
mkocagul rumuzlu üyeden alıntı
Diğer sorunuzun devamı galiba?
Yada orada açıkça soramadığınız başka amaçlar var sanıyorum.
Farklı forum başlıkları ile konu açmak yasaktır.
sayın kocagül soruma tam yanıt alamadım.
tekrar tekrar aynı soruları sormaktan sıkıldım.
kendimi senetlerimizin elinde olduğu adamın yerie koyup bu soruyu sordum.
Yasak olan ne tam olarak anlayamadım sadece bir soru sordum cevaplayıp cevaplamak sizlere kalmış tabiiki
Aynı konuda başka cevaplar almak için başka konu başlığı ile forum açmak yasaktır.
Forum kurallarında yazılıdır. Tam olarak yanıt alamadığınız birşey de yok aslında.
Siz hukuki olarak derdinizin çözülmesini bekliyorsanız o zaten yasaktır.
Bu site sadece yol göstermek insanlara hukuki haklarını kullanmaları konusunda teşvik etmek amacı taşır.
Yoksa sanal hukuk bürosu değildir.
Sizin ciddi olarak bir maddi kaybınız var ve olacak gibi görünüyor. Bunun tek yolu hukukçu ile derdinize derman aramaktır. Yani yasal haklarınızı iş işten geçmeden kullanmaktır.
Sayın whiteeagle;
"Elimde 15 adet , borçlusunu tanıdığım fakat alacaklısı ben olmadığım senetler mevcut acaba bu senetleri takibe koyabilirmiyim." senetin alacak hanesi boş ise aynı kalemle ile doldurup icra takibi yapabilirsiniz.Ama gerçekten alacaklı değilseniz kimsenin canını yakmayın.Sonuçta herkes ev geçindiriyor.
Borçlu telefon numarası varsa irtibata geçip senetlerini geri iade edin bence.
Saygılarımla...
Alıntı:
mkocagul rumuzlu üyeden alıntı
Aynı konuda başka cevaplar almak için başka konu başlığı ile forum açmak yasaktır.
Forum kurallarında yazılıdır. Tam olarak yanıt alamadığınız birşey de yok aslında.
Siz hukuki olarak derdinizin çözülmesini bekliyorsanız o zaten yasaktır.
Bu site sadece yol göstermek insanlara hukuki haklarını kullanmaları konusunda teşvik etmek amacı taşır.
Yoksa sanal hukuk bürosu değildir.
Sizin ciddi olarak bir maddi kaybınız var ve olacak gibi görünüyor. Bunun tek yolu hukukçu ile derdinize derman aramaktır. Yani yasal haklarınızı iş işten geçmeden kullanmaktır.
yardımınız için saolun.
Elbetteki sorunumu burda çözümlemeyi beklemiyorum.dediğiniz gibi izlemem gereken yolu öğrenmek istedim.