Adliyede şikayetçi olup dosya açtırma yada yapılan işlermlerin bir ücreti var mı?
Printable View
Adliyede şikayetçi olup dosya açtırma yada yapılan işlermlerin bir ücreti var mı?
Tanıdığım birisi vasıtasıyla malzeme alma karşılığı 500 tl hesabına para yatırdığım kişi malzemeyi göndermedi ve tlfonunuda kapattı.parayı mevduat hesabı olmadığı için kndi kredi kart hesabım üzerinden onun kredi kartının borç ödemesi olarak gönderdim.bu konu için mahkemeye dilekçe verdim sizce sonuç ne olur??
karşıdaki kişinin mevduat hesabı olan banka burada olmadığı için ve benim mevduat hesabım olan bankada onun mevdyat hesabı olmadığı için benim kredi kartımdan nakit onun kredi kartı ödemesi yapıldı.
yanlız şöyle bir durum var,beni o kişiyle tanıştıran kişi bu olayı biliyor ve ben ondanda şikayetçi oldum eğer o bu durumu anlatırsa sonucu etkilermi
Mükerrer ileti.
yani malı göndermeyen kişiyle beni tanıştıran kişi bu olayı biliyor o anlatsa hiçbir şekilde durumu değiştirmezmi?çünkü benim parayı gönderdiğim kişiyle hiçbir şekilde geçmişte bir bağlantım yok
peki bankaya başvurup yanlış hesaba para gönderdiğimi söylesem bankanın bş yardımı olmazmı bu konuda bana