Alman Vatandaşı ile boşanma
2005 yılında alaman vatandaşı bir bayanla evlilik yaptım ve o süredir de türkiyede yazşamaktayız ma şimdi ikimizde boşanmak isitiyoruz 2 yaşında bir de kızımız var acaba boşanma evrelerini tam olarak bir arkadaşımız anlatabilirmi bu konu hakkında hiç bir fikrim yok çünkü alamanyada bildirimde buşunmuştuk biz evlendik diye soyisimleri falan değişti nafaka konusundada yardımcı olurmıunsunuz
Cevap: Alman Vatandaşı ile boşanma
Boşanmak için boşanma sebeplerinden birisi ile aile mahkemesine başvurmalısınız. Boşanıp, boşanmamanıza karar verecek olan ve boşanmanın sonucunda kimin kime ne miktarda tazminat ve nafaka ödeyeceğine karar verecek olan mahkemedir. Sitemizde boşanma linkini tıklarsanız, benzer durumlarla ilgili yüzlerce somut olayı okuyabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz.:))
boşanma linkini göremedim ve biz anşalmalı olarak boşanmak isitiyoruz aramızda doğan kültür farkı ve anlaşamamamızlaıktan dolayı ben zaten yardım etmek istiyorum her zaman elimden geldiği kadar amam yardım etmek zorunda olmak istemiyorum benim çocuğum var zaten onunla beraber yaşayacak o yüzden onları öyle bir başına bırakamam
forumdakileri okudumda pek bizim durumumuza uygun birşey bulamadım
bayan ben hiç bir şekilde para istemiyorum dediği zaman da mı ödemek zorundayız