Kredi kartına parayı yatırdım ama malı göndermedi
Tanıdığım birisi vasıtasıyla malzeme alma karşılığı 500 tl hesabına para yatırdığım kişi malzemeyi göndermedi ve tlfonunuda kapattı.parayı mevduat hesabı olmadığı için kndi kredi kart hesabım üzerinden onun kredi kartının borç ödemesi olarak gönderdim.bankayla görüşmemede yazılı bir dilekçeyle paranın geri alınabileceği söylendi fakat ben bundan pek emin deyilim.eğerki bankadan bir sonuç alamazsam adli makamlara başvursam sonuç ne olur,bu olay dolandırıcılığa girermi,paramı geriye alabilirmiyim??
Cevap: kredi kartına parayı yatırdım ama mamı göndermedi
Alıntı:
hamunaptra48 rumuzlu üyeden alıntı
bi arkadaşın kredi kartı borcunu kndi kredi kartım üzerinden ödeme işlemi yaparken başkasının kredi kartı hesabına yatırmışım,bankaya gitsem bunu geri çekerlermi,ne yapmam gerek?elimde atm nin verdiği makbuzlar duruyor ve üç gün önce yatırdım ama yeni farkına vardık.
1 Gün önce yukarıdaki şekilde soru sormussun 1 gun sonra farklı şekilde soruyorsun , Hangisi doğru? kafa karıştırma ..
doğru olanı bu,parayı nasıl alabilirim onu öğrenmeye çalışıyorum onun içinde iki farklı şekilde sormak istedim.
yanlışlıkla yatırdım dersen, hesap sahibinden rica et denir. Daha evvel birisi benim hesabıma yanlışlıkla yatırmıştı, bana söyleyip rica edince ben de tekrar geri havale etmiştim.
Ama siz rica ederseniz muhtemelen adam geri vermeyecek :)
Cevap: Kredi kartına parayı yatırdım ama malı göndermedi
adli makamlara gidip davacı olsam dolandırıcılığa girermi??