Yanlış ölçülerde koltuk getirdiler ve dört aydır dalga geçer gibi oyalıyorlar
yaklaşık beş ay önce köşe koltuk siparişi verdim.. köşe koltuğumun istediğim uzunluklarda yapılmasını istedim maille uzunlukları göndermem konusunda anlaştık, satıcı bana email adresini verdi... akşam eve gittiğimde koltuğun şeklini çizdim sırt ölçülerini uzunluklarını yazdım ve grafik dosyası olarak maille gönderdim... gönderdiğim maili hala gönderilmiş mailler kısmında saklıyorum...
bir ay sonra bana sırt uzunluklarını kendi kafalarına göre yaptıkları, kırlentleri olmayan (ki faturada 8 kırlent olarak yazıyor) sırt minderleri satıcının gösterdiği gibi olmayan bir koltuk gönderdiler(bana gösterdiği dikdörtgen sırt minderlerini beğenmiş istemiştim ama kocaman kare şeklinde kaba sırt minderleri gönderdiler-ama koltuk minderlerinin şeklini faturaya yazmamış)
bu benim istediğim koltuk değil dedim satıcıya kendisine mail gönderdiğim halde neden bunu yapıyorsunuz dediğimde mail gelmedi bana öyle yaptım dedi... bende mailin gittiğini giden klasörlerimde gözüktüğünü söyledim ve koltuğu istemedim... siz bunda geçici olarak oturun yenisini yapacağız dediler... ve dört aydan beri devamlı aradım beni davamlı yok üç gün sonra gelecek yok beş gün sonra gelecek şeklinde dört ay boyunca oyaladılar sinirlerim laçka oldu... en sonunda yeni koltuğumun yapılmadığını anlayıp dava açmaya karar verdim...
gittiğimiz mağazanın adı xxxx mobilya olarak geçiyordu faturayı bize yyyyy mobilya olarak kestiler neden yyyy mobilya olarak kesiyorsunuz dediğimde yyyy mobilya patronun akrabasının onun üzerine kesiyoruz dediler...
lehime olacak olaylar şu...
8 kırlent istemiştim onlar gelmedi...
istediğm uzunlukların olduğu maili giden mailler kısmında (hotmail de) saklıyorum
bu davayı açsam kazanırmıyım?
avukata gerek varmıdır?
davayı nereye hangi mahkemeye açmalıyım k.çekmecede oturuyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum...
(not: koltuğun fiyatı 1700 tl idi 1000 tl sini peşin verdik... 700 tl sini senet yapmıştık koltuklar gelince verecektim ama yanlış ürün getirdikleri için vermedim...)
Cevap: Yanlış ölçülerde koltuk getirdiler ve dört aydır dalga geçer gibi oyalıyorlar
6 gün oldu sorumu soralı... hayrına bilgisi olupta cevaplıyacak hiç kimse yok mu?