Yanlış kredi kartının borcunu ödedim
bi arkadaşın kredi kartı borcunu kndi kredi kartım üzerinden ödeme işlemi yaparken başkasının kredi kartı hesabına yatırmışım,bankaya gitsem bunu geri çekerlermi,ne yapmam gerek?elimde atm nin verdiği makbuzlar duruyor ve üç gün önce yatırdım ama yeni farkına vardık.
Cevap: Yanlış kredi kartının borcunu ödedim
Alıntı:
hamunaptra48 rumuzlu üyeden alıntı
bi arkadaşın kredi kartı borcunu kndi kredi kartım üzerinden ödeme işlemi yaparken başkasının kredi kartı hesabına yatırmışım,bankaya gitsem bunu geri çekerlermi,ne yapmam gerek?elimde atm nin verdiği makbuzlar duruyor ve üç gün önce yatırdım ama yeni farkına vardık.
hemen şimdi bankanın 444 lü numarasını arayın ve ne yapmanız gerektiğini sorun bence
Alıntı:
hamunaptra48 rumuzlu üyeden alıntı
Tanıdığım birisi vasıtasıyla malzeme alma karşılığı 500 tl hesabına para yatırdığım kişi malzemeyi göndermedi ve tlfonunuda kapattı.parayı mevduat hesabı olmadığı için kndi kredi kart hesabım üzerinden onun kredi kartının borç ödemesi olarak gönderdim.bankayla görüşmemede yazılı bir dilekçeyle paranın geri alınabileceği söylendi fakat ben bundan pek emin deyilim.eğerki bankadan bir sonuç alamazsam adli makamlara başvursam sonuç ne olur,bu olay dolandırıcılığa girermi,paramı geriye alabilirmiyim??
Hangisi doğru? kafa karıştırma?Doğruyu anlatki seni doğru yönlendırelım.
Alıntı:
Meraklımortgage rumuzlu üyeden alıntı
Hangisi doğru? kafa karıştırma?Doğruyu anlatki seni doğru yönlendırelım.
"Bir kişiyle bir malı 1000 liraya satmak üzere ve yarısı peşin yarısı teslimattan sonra diye anlaştık. 500 lirasını kredi kartı hesabıma yatırdı, ben de malı gönderdim ama kalan 500 lirayı ödemediği gibi önceden yatırdığı 500 lirayı da geri almaya çalışıyor"
Diye başka birine ait bir post da olmaması sevindirici :D