Cevap: İş yeri açmak için kredi anlayanlar lütfen baksınlar
arkadaşlar hiçmi yok aranızda bu şekilde iş kuran yada bu şekilde iş kurmayı bilen lütfen bi yardımcı olun çok lazım fikir verin biraz lütfen :'(
arkadaş kusura bakmada ya çok cahilsin yada çok uyanık,mal varlığım yok aileden gelen birşey yok diyorsun ipotek edecek bir gayrimenkulunde yok,mantıklı olarak şöyle bir düşün banka sana neye karşılık para verecek??banka bu parayı verirken kendini sağlama alacak bir şey ister,sende aylık maaş yok her hangi birşey yok ve 200 bin tl den bahsediyorsun.farzeki banka sahibisin ve senin şartlarında birisi geldi kredi istiyor verirmisin??hadi banka verdi diyelim,ve sen o borca 48 ay gibi vade isteyecen paranın tamamı olacak 250 bin tl 48 ay vade olsa ayda 5 bin tl yapar,eminmisin 48 ay o parayı ödeyebileceğinden?hiç bir yan gelirin olmadan neye güvenip o kadar borcun altına giriyorsun bu devirde bu işsizlikte ekonominin durgun olduğu zamanda?bu hayallerden vazgeç ve maaşlı bir iş bulmaya bak,ay sonu gelince koy paranı cebine böyle işlerlede boşuna başını ağrıtma,öyle elda avuçta hiçbirşey olmadan o kadar büyük işler yapmak imkansız.ben bu işlerden çok anlayan biride deyilim ama mantığımın aldığınca sorunu cevaplamaya çalıştım,seni tanımasamda sonunda hüsrana uğrayıp üzülmeni istemem.saygılar.
cevabın için teşekkür ederim hamunapatra kardeş ben 150bin tl kadar düşünüyodum ve 60 ay vadeli olur diye tahmin etmiştim esnaf kredisi falan oluyomuş o yüzden sormuştum ama üzerimde birşey olmayınca demek kredi alamıyorum. cevabın için tekrar teşekkürler. ancak ben hep kendi işim olsun istemiştim eskiden bu yana ufakta olsa kendi işim olsun isterim. benim bu şartlarda en fazla alabileceğim kredi ne kadar peki başka sektörde küçük bi iş yapacak olursam...
Alıntı:
moonblood rumuzlu üyeden alıntı
benim bu şartlarda en fazla alabileceğim kredi ne kadar peki başka sektörde küçük bi iş yapacak olursam...
Bu soruyu kredi almak için başvurduğunuzda, adınıza kayıtlı hiç bir taşınmaz olmadığı, düzenli bir geliriniz olmadığı için kredi başvurunuzu olumsuz olarak değerlendiren bankaya sorduğunuzda doğru cevabı alabilirsiniz.
( Bahsettiğiniz şartlarınızla 100TL talebinize bile onay verilemeyeceğini tahmin ediyorum)
cevabınız için teşekkürler arkadaşlar fikirlerinizi benim için önemli ben şansımı bi deniyeyim bakalım yinede bakarsın verirler :(
ya arkakadaşlar şöyle bi mevzuat var. sen kredi alıyosun kredi karşılığında iş yerine alacağın mal ve eşyaları ipotek ettiriyosun.. ama ben muvzuatı bilmiyorum bana biri yardımcı olabilir mi?