Cevap: Tazminat ödeme şekli
Bilgi verebilecek arkadaş yokmu acaba
Bilgi verebilecek arkadaşım yokmu acaba
arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu.Sitede baktım aynı konularda soru çok ama benim anlayacağım kadar açıklayıcı değil.
Alıntı:
alemdarkurt23 rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu.Sitede baktım aynı konularda soru çok ama benim anlayacağım kadar açıklayıcı değil.
arkadasım nakıtde olabılır maaşında taksıtlede olur...7000 e bolerseler faızı gelır ılerleyen gunde...nafaka olayı varsa resmı kanaldan ode sonra aynı durumlala karsılasırsın
Alıntı:
THE GİFT rumuzlu üyeden alıntı
arkadasım nakıtde olabılır maaşında taksıtlede olur...7000 e bolerseler faızı gelır ılerleyen gunde...nafaka olayı varsa resmı kanaldan ode sonra aynı durumlala karsılasırsın
anlamadım kardeş cezam 7000tl.nafakam 300 tl
benim istediğim bunun tazminatın 3 veya 4 takside bölünmesi.budurumdada faiz gelirmi
Acaba yardım edecek varmı yoksa forumda aradığım cevap varda ondanmı kimse yazmıyor.Dava sonucu bağlanan maddi tazminat takside bölünebilirmi?Bunun şartları nelerdir ve faiz sözkonusu olurmu
Alıntı:
alemdarkurt23 rumuzlu üyeden alıntı
Acaba yardım edecek varmı yoksa forumda aradığım cevap varda ondanmı kimse yazmıyor.Dava sonucu bağlanan maddi tazminat takside bölünebilirmi?Bunun şartları nelerdir ve faiz sözkonusu olurmu
Dava sonucu kesinleşen tazminat, karşı tarafla anlaşmadığınız sürece takside BÖLÜNMEZ.
Tamamı ödenmediği sürece faiz İŞLER.
TAzminatı ödemezseniz haciz yoluyşla tahsile GİDİLİR.
İcra dairesinde yapacağınız taksitlendirme ile FAİZ ve icra vekalet MASRAFLARI ile birlikte 1/4ünü peşin ödemek kaydıyla 4 taksit yapılabildiğini biliyorum.Taksitlerden birini ödemezseniz sonucunda 3 aya kadar disiplin hapsi cezası VERİLEBİLİR.
Taksidi sağlayabileceğiniz tek nokta olan karşı taraf veya vekiliyle görüşmenizle sonuca ulaşma şansınız doğabilir.