Bankamatikten para gönderdim fakat parayı alan elaman geri ödemiyor zamanı geldiği halde
Bankamatikten şahısın birini belli miktarda para gönderdim parayı göndermiş olduğum dekont elimde şahısın adı ve gönderilen numara ve tarihi belli şahısın sadece adını ve soy adını birde tlf numarasını biliyorum bu bilgilerle bu kişiyi mahkemeye verebilirmiyim verebilirsem kazanma şansım varmı ilginize şimdiden çok teşekkür ederim
Cevap: Bankamatikten para gönderdim fakat parayı alan elaman geri ödemiyor zamanı geldiği halde
Alıntı:
corcoris rumuzlu üyeden alıntı
Bankamatikten şahısın birini belli miktarda para gönderdim parayı göndermiş olduğum dekont elimde şahısın adı ve gönderilen numara ve tarihi belli şahısın sadece adını ve soy adını birde tlf numarasını biliyorum bu bilgilerle bu kişiyi mahkemeye verebilirmiyim verebilirsem kazanma şansım varmı ilginize şimdiden çok teşekkür ederim
Sadece adını soyadını ve telefonunu bildiğiniz birine karşılık beklemeden ve bir belge imzalatmadan ödünç para mı verdiniz ben mi yanlış anladım?
Cevap: Bankamatikten para gönderdim fakat parayı alan elaman geri ödemiyor zamanı geldiği halde
aslına bakarsanız bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştık ve benim bir işim vardı onu halledecekti bizm tanışmamıza vesile olan arkadaşta çok iyi tanımıyormuş eleman parayı aldıktan sonra ne işi gördü nede haber alındı
Alıntı:
corcoris rumuzlu üyeden alıntı
aslına bakarsanız bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştık ve benim bir işim vardı onu halledecekti bizm tanışmamıza vesile olan arkadaşta çok iyi tanımıyormuş eleman parayı aldıktan sonra ne işi gördü nede haber alındı
Bir borç /alacak ilişkisi değil, daha ziyade "dolandırıcılık" olarak ifade edilecek bir durum bence.
Telefonundan ulaşmaya çalıştınız mı? Belki işinizi yapamadığı için paranızı iade edecektir.
Kişiyi hem dolandırıcılık suçundan Cumhuriyet Savcılığına şikayet edebilir, hem de alacağın tahsili için a) Sebepsiz zenginleşme nedeniyle alacak davası VEYA b)İlamsız icra takibi ile icraya verme hakkınız var.
kardeş ilgine çok teşekkür ederim bu kişinin adresi falan yok bende sadece adı soy adı ve parayı yatırmış olduğum bankomatikten aldığım gönderilen paranın miktarı ve kişinin banka hesap numarasının ve adının soy adının olduğu dekont var birde dekontta benim adım soyadım yok peki yinede Kişiyi hem dolandırıcılık suçundan Cumhuriyet Savcılığına şikayet edebilir, hem de alacağın tahsili için a) Sebepsiz zenginleşme nedeniyle alacak davası VEYA b)İlamsız icra takibi ile icraya verme hakkınız var. haklarım varmı
Parayı hangi amaçla verdiniz?