5 Yıldır Eşimden Ayrıyım Boşanmak İstiyorum
Merhabalar ben 11 yıllık Evliyim 3 çocuğum var Eşim ile Yaşadığım ciddi geçimsizlik yüzünden yaklaşık olarak 5 yıldır değişik ilerde kaldım şimdi sabit olarak bir ildeyim sorunlar düzelir yeniden baslarım diye bir kaç kez dönsemde sorunlar düzeleceğine daha çok büyüdü eşim ve çocuklarımı okul tatillerinde yanıma aldım ilişkimiz genede düzelmedi ve en son kendisi ile artık boşanalım dedim kendisinin bana verdiği cevap ben şimdi boşanmam ama sen ilerde sen moruklaşınca boşanacam demesi kendisin tekrardan memlekete gönderdim ve ömür boyunca bir birimizi ne arayalım nede soralım dedim ve benim bir başka bayan ile ilişkim var şu anda bu ilişkimide eşim ile paylaştım sırf bu ilişkim için boşanmaya yanaşmıyor daha önce beraber yaşadığımız ev babasına ait ben orda buluna tüm eşyaları kendisine bırakmak istiyorum şimdi değerli Hukukçu dostlarım ben Aile Mahkemesine Boşanma Dilekçesi Vermek istiyorum Çünki benm şuanki evliliğim sadece kağıt üzerinde devam etmekte boşanma dilekçesi verirsem ve nasıl bir dileçke örneği düzenlememm lazım.
Bu şartlar içerisinde boşanabilirmiyim şimdiden Teşekkürler
Cevap: 5 Yıldır Eşimden Ayrıyım Boşanmak İstiyorum
Alıntı:
memleketlim rumuzlu üyeden alıntı
...artık boşanalım dedim kendisinin bana verdiği cevap ben şimdi boşanmam ama sen ilerde sen moruklaşınca boşanacam :) demesi kendisin tekrardan memlekete gönderdim ve ömür boyunca bir birimizi ne arayalım nede soralım dedim ve benim bir başka bayan ile ilişkim var şu anda bu ilişkimide eşim ile paylaştım sırf bu ilişkim için boşanmaya yanaşmıyor
Her duruma uygun boşanma dilekçesi örneği yoktur. İyice ihtiyarlamadan bir avukatla konuşup anlaşıp vekalet vermeniz en uygun olanıdır.
Bu yazdığınız gibi bir dilekçe verirseniz bir 5 yıl daha boşanamazsınız.:ok
Alıntı:
Merhabalar ben 11 yıllık Evliyim 3 çocuğum var Eşim ile Yaşadığım ciddi geçimsizlik yüzünden yaklaşık olarak 5 yıldır değişik ilerde kaldım şimdi sabit olarak bir ildeyim sorunlar düzelir yeniden baslarım diye bir kaç kez dönsemde sorunlar düzeleceğine daha çok büyüdü eşim ve çocuklarımı okul tatillerinde yanıma aldım ilişkimiz genede düzelmedi ve en son kendisi ile artık boşanalım dedim kendisinin bana verdiği cevap ben şimdi boşanmam ama sen ilerde sen moruklaşınca boşanacam demesi kendisin tekrardan memlekete gönderdim ve ömür boyunca bir birimizi ne arayalım nede soralım dedim ve benim bir başka bayan ile ilişkim var şu anda bu ilişkimide eşim ile paylaştım sırf bu ilişkim için boşanmaya yanaşmıyor daha önce beraber yaşadığımız ev babasına ait ben orda buluna tüm eşyaları kendisine bırakmak istiyorum şimdi değerli Hukukçu dostlarım ben Aile Mahkemesine Boşanma Dilekçesi Vermek istiyorum Çünki benm şuanki evliliğim sadece kağıt üzerinde devam etmekte boşanma dilekçesi verirsem ve nasıl bir dileçke örneği düzenlememm lazım.
Bu şartlar içerisinde boşanabilirmiyim şimdiden Teşekkürler
Bu Sabah Eşim ile Konustum Boşanmaya Razı Olmuş Ailemde Bu Boşanmaya Sıcak Bakıyor Şimdi Sorum Sayın Avukat Dostlar Karşılıklımı Boşanma Dilekçesi Vermemizmi Lazım Yoksa Birimizin Boşanma Dilekçesi Vermesi Yeterlimi ? Şimdiden Teşekkürler...
Alıntı:
Bu Sabah Eşim ile Konustum Boşanmaya Razı Olmuş Ailemde Bu Boşanmaya Sıcak Bakıyor Şimdi Sorum Sayın Avukat Dostlar Karşılıklımı Boşanma Dilekçesi Vermemizmi Lazım Yoksa Birimizin Boşanma Dilekçesi Vermesi Yeterlimi ? Şimdiden Teşekkürler...
Anlaşmalı boşanma için; tarafların arasında boşanmaya ilişkin tüm hususlarda;
-nafaka, tazminat, velayet,mal paylaşımı gib-i anlaşmaları ve bu hususları içeren bir protokol hazırlayarak mahkemeye sunmaları gerekir.Bu takdirde eşlerden yalnızca biri anlaşmalı boşanma davasını açabileceği gibi, eşlerin birlikte başvurması ya da bir eşin diğerinin davasını kabul etmesi gerekir.
Anlaşmalı boşanma dışındaki nedenlerle; örneğin şiddetli geçimsizlik gibi bir nedenle boşanmaya karar verildiği takdirde taraflardan birininin davacı sıfatıyla boşanma davasını açması mümkündür.
Bu konuda avukatınızdan profesyonel yardım almanız hak kaybına uğramanızı önleyecektir.
konuyu silmek zorunda kaldım
3 çocuğunuza nafaka vermiyorsunuz yani! Hayırlısı olsun.
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
3 çocuğunuza nafaka vermiyorsunuz yani! Hayırlısı olsun.
Kağıt Üzerinde Bu Sekilde Belirledik Sadece Maddi Manevi Desteğimi Çektiğim Anlamına Gelmiyor Şu Anda Zaten Sigortasız Bir Yerde Çalışıyorum Malum Geçim Sıkıntısı
Alıntı:
Kağıt Üzerinde Bu Sekilde Belirledik Sadece Maddi Manevi Desteğimi Çektiğim Anlamına Gelmiyor Şu Anda Zaten Sigortasız Bir Yerde Çalışıyorum Malum Geçim Sıkıntısı
Bu protokol ile boşanmış olsanız bile, boşanmanın akabinde 1 yıl içinde tazminat ve nafaka konusunda dava açma hakkı var. Sadece boşanmış olursunuz.
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Bu protokol ile boşanmış olsanız bile, boşanmanın akabinde 1 yıl içinde tazminat ve nafaka konusunda dava açma hakkı var. Sadece boşanmış olursunuz.
Eksik Bir Şey Varmı Peki Ustadım Dilekçemide İncelerseniz