Subay firar yurtdışı eğitim maksatlı
Suan izindeyim firar suçuna girmeden yurtdışı için veya yurtdısında eğitim için vize alabilirmiyim ve herhangi bisorunla karşılaşırmıyım?Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
Cevap: Subay firar yurtdışı eğitim maksatlı
Alıntı:
pygmalionnn rumuzlu üyeden alıntı
Suan izindeyim firar suçuna girmeden yurtdışı için veya yurtdısında eğitim için vize alabilirmiyim ve herhangi bisorunla karşılaşırmıyım?Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
Madem firar edeceksiniz ne izni istediğinizi anlamadım?
Alıntı:
Recidivist rumuzlu üyeden alıntı
Madem firar edeceksiniz
Firar edeceğini nerden çıkardığınızı anlamadım :S
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Firar edeceğini nerden çıkardığınızı anlamadım :S
Haklısınız ben gece gece yarım yamalak okumuşum:alala Özür dilerim
Başlıktaki :Subay firar yurtdışı eğitim maksatlı Beni şaşırttı...
Alıntı:
Recidivist rumuzlu üyeden alıntı
Başlıktaki :Subay firar yurtdışı eğitim maksatlı
Evet, Haklısınız. Başlık tam da o izlenimi veriyor. Gece ile ilgili değil :)
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Evet, Haklısınız. Başlık tam da o izlenimi veriyor. Gece ile ilgili değil :)
arkadaslar firar edicem demek istiyorum...Bu konu bana problem yaratırmı?
Alıntı:
arkadaslar firar edicem demek istiyorum...Bu konu bana problem yaratırmı?
Vize işlemleri, normal vatandaşlar için bile çok zor. Kolay kolay izin vermiyorlar. Sen bir subaysın. Sana vize verecek insanlar, senin herşeyini araştırır, hangi sebeple vize istediğini senden bile daha iyi bilirler. Asker olduğunu da mutlaka öğrenecekler. Bu durumda askeri makamlara haber verme ihtimalleri var ki bu durum senin başını ağrıtır. Askeri makamlardan habersiz yurt dışına çıkmaya çalıştığın için maksadın anlaşılır.
Eğer firar ettikten sonra vize almaya çalışırsan (yani kaçak durumundayken), seni bir güzel paketleyip birliğine gönderirler.
Alıntı:
kuzgun80 rumuzlu üyeden alıntı
Vize işlemleri, normal vatandaşlar için bile çok zor. Kolay kolay izin vermiyorlar. Sen bir subaysın. Sana vize verecek insanlar, senin herşeyini araştırır, hangi sebeple vize istediğini senden bile daha iyi bilirler. Asker olduğunu da mutlaka öğrenecekler. Bu durumda askeri makamlara haber verme ihtimalleri var ki bu durum senin başını ağrıtır. Askeri makamlardan habersiz yurt dışına çıkmaya çalıştığın için maksadın anlaşılır.
Eğer firar ettikten sonra vize almaya çalışırsan (yani kaçak durumundayken), seni bir güzel paketleyip birliğine gönderirler.
Bana olumden baska bir çıkıs yolu gosterebilecek olan biri var mı?Berbat durumdayım yardıma ihtiyacım var...
Alıntı:
Bana olumden baska bir çıkıs yolu gosterebilecek olan biri var mı?Berbat durumdayım yardıma ihtiyacım var...
Arkadaşım;
Bu kadar şiddetle ihtiyacınız olduğuna göre kuvvetle muhtemel ki bu hitiyacınıza binaen bir yolu olmalı.
Yani direkt olarak çıkmak istemenizin gerçek sebebini kullanmanızın imkansız olduğuna emin misiniz?
teyzeoğlum genelkurmaya bir mektup yollamıştı..mesleğe başlarken ettiğim yemini geri alıyorum diye içerikli bir mektuptu.yaş kararıyla ihraç edilmişti.bu iyi bi çözüm olur mu acaba