Silah Çekme Tehdit Mahkeme Sonucu
Bana silah çekildiği ve hakaret edildiği için savcılığa suç duyurusunda bulundum.
ve Mahkeme söyle bir karara vardı bana silah çekene 1yıl 8 ay hapis cezasına, mahkemedeki iyi tavrı nedeni ile 6/1 indirim yaparak 3 ay gibi bir süre hapis cezasına bunuda günlüğü 20 tl den 10 taksit halinde ödenmek koşulu ile 1750 tl para cezasına cevirdi ve karşı tarafın silahını ve şarjörünü zor alımına karar verdi ama yedi gün içinde itiraz etme hakkı tanındı nöbetçi mahkemeye şimdi bu kişi çok tehlikeli, her an yalancı şahit çıkarabiliyor ve her an sahte deliller arıyor. bu kişi itiraz ederse ben tekrar mahmeleremi gideceğim yani yeni bir mahkeme mi başlayacak yoksa yargıtayamı gidiyor. Yargıtaya giderse eğer yeni delil ve şahit gösterilebiliyormu ? yargıtay cezayı iptal etmezse bu kişinin cezası artarmı:alala bir yardımcı olursanız sevinirim ben hiç bu işlerden anlamıyorum avukat tutacak paramda yok hukukçu arkadaşlardan yardım bekliyorum kolay gelsin. Teşekkürler.
Cevap: Silah Çekme Tehdit Mahkeme Sonucu
evet öğrendiğim kadarı ile itiraz etmiş şimdi bu iş nereye gider sizce ? Teşekkürler.
Cevap: Silah Çekme Tehdit Mahkeme Sonucu
Alıntı:
Gizemliyolcu rumuzlu üyeden alıntı
evet öğrendiğim kadarı ile itiraz etmiş şimdi bu iş nereye gider sizce ? Teşekkürler.
Sayın hukukçu abilerim biliyorum ısrara kızıyorsunuz ama zaman azalıyor ve ben gün geçtikçe meraklanıyorum. Kimsenin mesaj yazma zorunluluğu olmadığınıda biliyorum ama bir aydınlatıcı mesaj yazmanız içinde rıca ediyorum.