Şirket devri (sadece noter satışı)
4-5 ay once bir şirket devir aldım birinden.Sadece noter satışı olmuştur ve onun dışında hiç birşey olmamıştır (Ticaret odasından onay veya başka birşey)ve ben 1 hafta sonra satışı fes edicem.Size sorum bu sure zarfı içerisinde başım hergangi birşey ile derde girermi herhangi bir vergi borcu bana yansırmı eğer borçlala yada hukuki bi konu ile başım derde girerse ne yapmamı önerirsiniz?Şimdiden teşekkür ederim saygılarımla....
Cevap: Şirket devri (sadece noter satışı)
Artık noterden yaptıgınız devri ticaret sicilinde yayınlasanızda eski borçlardan kurtulmanız mümkün değil...Ancak noterdeki sözleşme üçüncü kişileri ve devlet idarelerini ticaret sicil gazetesinde yayınlanana kadar bağlamaz...
Cevap: Şirket devri (sadece noter satışı)
Alıntı:
selcukgulten rumuzlu üyeden alıntı
Artık noterden yaptıgınız devri ticaret sicilinde yayınlasanızda eski borçlardan kurtulmanız mümkün değil...Ancak noterdeki sözleşme üçüncü kişileri ve devlet idarelerini ticaret sicil gazetesinde yayınlanana kadar bağlamaz...
Yanıtınız için teşekkür ederim.Yani sadece noter satışı olduğu için herhangi bir borçla ileride sorun yaşamam diyorsunuz anladığım kadarıyla.Çünkü ticari sicil gazetesinde ve ve ticaret odasında benim adım geçmiyor.Şu anda hala şirketi devir aldığım kişinin isminde görünüyor.Zaten benim imzam olmadan herhangi bir işlem ticaret odasında yapamazlar değilmi?Biraz dolandırıcı insanlara denk geldimde...