Cevap: Telefon borcuna icra
Babanızın taşındığı adresi bildirmeniz lazım.
Tabi şimdi babamın nereye taşındığını bilmiyorum diyeceksiniz.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Sorunun cevabını biliyorsanız niye soruyorsunuz ?
Alıntı:
İcra Memurları ile beraber babanızın evine gidip icra işlemlerinede katılmanız daha uygun olur sanırım!!!!
Bu cevaptan bu anlam çıkmış...:ok
http://cek-magdurlari.blogspot.com/
Sayın Av.Engin Oğuz çok doğru bir tespit yapmış. Aksi halde "Borcu ödeme kaç, ondan sonra ben burada oturmuyorum..."
Çocuk mu kandırıyorsunuz arkadaşlar?
Borcu ödeme adına alacaklı avukatı ile görüşüp taksit talep etmek bu yollara sapmaktan daha akıllıcadır.
Sözleşmelerin neredeyse hepsinde yazar; "adres değişikliklerini bildireceğim...!"
Ya sözleşmelerinize sadık kalın, ya da sözleşme yapmayın!
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Av.Engin Oğuz çok doğru bir tespit yapmış. Aksi halde "Borcu ödeme kaç, ondan sonra ben burada oturmuyorum..."
Borcu ödeme adına alacaklı avukatı ile görüşüp taksit talep etmek bu yollara sapmaktan daha akıllıcadır.
Sözleşmelerin neredeyse hepsinde yazar; "adres değişikliklerini bildireceğim...!"
sevgili kardeşim "borcu ödeme kaç" diye birşey yok.borcu ödeyememe ile kaçmayı aynı kefeye koymayınız lütfen neyi ima ettiğimizi iyi anlayınız.burada benim durumumda olan,borcundan dolayı mağdur olan insanların mağduriyetinin gerekçesi,ödeyemediklerinin bir göstergesidir zaten.kimsenin kimseyi dolandırdığı yada kandırdığı yoktur.
sözleşmeye sadık kalmak demek iki elin kanda da olsa bu borç ödenecek anlamına namı gelir?insanız sonuçta(sizde insansınız) başımız derde giremezmi?bunun adı kaçmakmı?
sizinde belirttiğiniz üzere;"avukat lie görüşüp borcunuzu ödeyin..." "çocuk kandırmıyoruz" ama bu dediğinizi cebinde parası olan ödeme yapmaya gücü yeten her aklı başında vatandaş (çocuk bile olsa...) birilerinin bişey demesine fırsat vermeden bunu hemen yapar merak etmeyin,rahat olun...
Farkındaysanız siz soruyu soransınız ve kaçmak ile ilgili herhangi bir şey yazmamışsınız. Yanıtım da zaten size değil idi, ikiz ve cuneyt14'e idi.
Sn.Av.Engin beye yazdıklarından haz almadım ve cevabımı rencide olmasınlar diye adlarını yazmadan verdim. Her iki iletiyi de okursanız sanırım hak vereceksiniz.
litigation; Yanıtım da zaten size değil idi, ikiz ve cuneyt14'e idi.
-----------------------------------------------------------------------
Bende sayın av beyin yazdıklarından haz almadığım için yazdım sizce ortada yargısız infaz yokmu?
-----------------------------------------------------------------------
"Tabi şimdi babamın nereye taşındığını bilmiyorum diyeceksiniz."ne demek peki,litigation?
Alıntı:
ikiz rumuzlu üyeden alıntı
"Tabi şimdi babamın nereye taşındığını bilmiyorum diyeceksiniz."ne demek peki,litigation?
Babasının taşındığı adresi bilseydi bu foruma böyle bir soru yöneltmezdi demek.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Sayın litigation
İlk önce okuduğunuz yazıdaki kavramları anlayınız..
1- Burada borçlu Babadır
2- Soruyu soran borçlu kişi değildir.
3- Borçlu babanın kimolduğunu biliyormusunuz?
4- Borçlu kişi bu işi meslek edinmiş karakterde bir kişi olabilir.
5- Cocuğu ise borcuna son derece sadık fakat ödeme imkanı olmayan biri olabilir-
6-İcra memurlarına babasının adresini vermek, aile içinde geri dönüşümsüz büyük olaylara sebeb verebilir.
7- Hiç kimse yakınlarının borcundan sorumlu değildir, ayrıca yakınlarının aleyhine olabilecek bir ifade vermeye zorlanmaz..
Belkide en önemlisi AVUKATLIK MESLEĞİ BORÇ TAHSİLİNE ENDEKSLENMİŞ BİR MESLEK DEĞİLDİR...
Her kesime adil olmak zorundadır, borçlu veya alacaklı..
alacaklıların savunuculuğunu yapmak işin kolayına kaçmaktır, , yeteri kadar mesleki bilgisi olmayan bu alanda kendini yetiştirememiş fakat kendisini bir katagoriye sokmak isteyen kişilerin başvurduğu en basit yöntemdir BORÇLU HAKSIZ ALACAKLI HAKLI..
Sadece alacaklıların sözcülüğünü yapmak ne kadar etiktir?