-
Muhtar tebliğ
Bugün kap›da bir haber ka€›d› buldum. 4. icradan evrak›n›z var muhtara b›rak›ld› yaz›yordu. Ustundeki isim benim de€il. Muhtar› arad›m evrak bende dedi. Ama burada oturmuyor dedim. Muhtarda da kayd› yokmufl sahs›n.
Bu evrak yüzünden 3 gün sonra haciz gelir mi evime, cal›s›yoruz evde olmay›z zorla girerler, sonra birton mahkeme mahkeme u€rafl›rm›y›z.
Ne yapmam gerekiyor.
-
Cevap: Muhtar tebli€
Muhtara giderek evrakın icra dairesine iade edilmesini isteyin. Dosya bilgilerini de not edip icra dairesine dilekçe verin burda biz oturuyoruz kontrat veya tapuyu ekleyin. Kolay gelsin.
-
çok teflekkür ederim yar›n muhtara gidip geri göndermelerini söyleyece€im, evde kirac›y›m ama ev sahibi tan›d›k oldu€u için kontrat yok aram›zda.
Su faturas› gibi birfley beyan etsem olur mu?
-
Olur varsa adınıza başka faturaları da ekleyin.
-
Cevap: Muhtar tebliğ
Muhtarla görüştüm, postacı bıraktıysa biz iade edemiyoruz diyor. Ne yapmam gerekiyor?
-
Muhtarda kaydı yoksa, ne diye alırsın be adam, aklından zorunmu var?
Bomba bıraksa postacı alıcakmısın?
iade etmezsen şikayet edeceğim diyebilirsiniz.
Sonuç alamazsanız dilekçenize tebligatı da ekleyiniz ve icra müdürüne durumu izah ediniz.
-
Muhtardan olmayacak gibi olunca icra müdürlüğünü aradım, bir dilekçe yazın dedi sizin dediğiniz gibi. Artı olarakda karşı tarafın avukatının numarasını verdi. Görüşün durumu izah edin dedi.
-
Siz muhtarı uyarmayı ihmal etmeyin.