Cevap: Dolandıcılığa girermi
Savcılığa suç duyurusunda bulunun.
Soğuk bir bardak su için.
T.C kimlik numarası ve telefon numarasının kendısıne aitolmadıgına %100 emınım
Sahibinden.com sitesınde dolandırılmaya devam edın.3 kuruş tasarruf edecegım dıyerekten güvenli alısverıs yapmayıp dolandırıcılara yardımda bulunmaya devam edın.
Sizi ve sızın gıbılerı dolandıranların dolandırıcı oldugunu anlayamıyorsanız bıle uyelıgının yenıacıldıgınada hıc dıkkat etmıyormusunuz...
Birdaha o sitede bu sitede dolandırıldım deyıp yalandan buralara yazanların Allah belasınıversın dıyecegım.
Eşek dahı olsa tanımadıgı insana havale yapmaz ama e e yapmaya devam edıyor.
Allah onları islah etmıyor ...... bari siz azıcık akıllanın.
Alıntı:
metinsaa rumuzlu üyeden alıntı
Soğuk bir bardak su için.
T.C kimlik numarası ve telefon numarasının kendısıne aitolmadıgına %100 emınım
Sahibinden.com sitesınde dolandırılmaya devam edın.3 kuruş tasarruf edecegım dıyerekten güvenli alısverıs yapmayıp dolandırıcılara yardımda bulunmaya devam edın.
Sizi ve sızın gıbılerı dolandıranların dolandırıcı oldugunu anlayamıyorsanız bıle uyelıgının yenıacıldıgınada hıc dıkkat etmıyormusunuz...
Birdaha o sitede bu sitede dolandırıldım deyıp yalandan buralara yazanların Allah belasınıversın dıyecegım.
Eşek dahı olsa tanımadıgı insana havale yapmaz ama e e yapmaya devam edıyor.
Allah onları islah etmıyor ...... bari siz azıcık akıllanın.
oncelikle asagilayici tavrinizdan dolayi sizi kiniyorum.yaptigim hatanin farkinda oldugum icin hic yakinmadim dikkat ederseniz.sadece dolandiriciliga konu bir durum varmi diye sordum.bir devlet kurumunun adi kullanilarak cep telefonuma mesaj geldi bende havalemi yaptim.sanirim ben asil essekligi soruma burda cevap arayarak yaptim.havale yaparak degil.diger yazan arkadalara tesekkurler.saygilar
konu kapanmistir.