Kablolu TV Borcuna Gelen İcra
Arkadaşlar bugün bi avukat tarafından arandım evime haciz geleceği kablolu tv ye 630 ytl borcum olduğunu ve yatırmam gerektiğini sert bi şekilde bana anlattı.
2007 senesinde 11 aylık bir kablolu tv kullanımım olmuştu fakat borcu ödememe sebebim bana hiç fatura gelmemesiydi.kablolu tv müşteri hizmetlerini aradığımda 7 aydır bedava seyrettiğimi öğrendim kablolu tv yi bi hata yapmışlar bende gönderin fatura ödiym demiştim eve biri geldi açtırma kağıdı imzaladım tabi geçmişe dönük olarak ta başvurduğum tarihin imzası vardı fakat oraya imzaladığım yeni tarihi koydum(7 ay sonranın tarihi).
herneyse daha sonra 3 ay kadar sonra evden taşındım.sonuç olarak borç aklımdan çıktı.tabi bu üç aydada bana koblolu faturası gelmedi.bugün bana haciz gelcek diye telefon açtı avukat 150 ytllik borç 400 olmuş 200 de avukatlık ücreti eklemişler.daha tebliği edilmedi. yapabileceğim herhangi bişey varmı dilekçe göndermemi söylediler türksat a bi faydası olurmu?
Cevap: Kablolu TV Borcuna Gelen İcra
Adresinizi taşınırken nufus müdürlüğünden taşındığınız yeni adrese aldırdınızmı.? Yani muhtarlık kaydınız yeni adresinizdemi gözüküyor.? Tebligatı eski adresinize yapmış olabilirler ve haberiniz olmadığı için takip kesinleşmiştir. Önemli olan tebligatın yapılıp yapılmadığı ve takibin kesinleşip kesinleşmediği. En sağlıklısı icra dosyasından bakmak.