Köpeğim komşunun tavuklarına saldırıyor
Bir Çin aslanım var ve sabahları okulum nedeniyle gezdiremiyorum ve ben de onu tasmasıyla salıyorum(sokaktaki köpekler için birşey yapılmıyor ben de buna güveniyorum).Burası küçük bir belediye(uzunköprü/kırcasalih) ve insanlar tavuklarını kümeslerini açıyor ve tavuklar sokaklarda dolaşıyor benim köpeğim de tavukları kovalıyor komşularda bundan şikayetçi sizce burda kim haklı ve ben bu konuda ne yapmalıyım?
Cevap: Köpeğim komşunun tavuklarına saldırıyor
Köpeğinizi kontrollü dolaştırın. Tavukların can güvenliğini tehlikeye düşürmeyin.:))
Peki onların hayvanlarını sokağa salması yasal mı?
Alıntı:
oğuzhanizmir rumuzlu üyeden alıntı
Peki onların hayvanlarını sokağa salması yasal mı?
Tavuklar sizin köpeğinize zarar veriyor mu? Hayır. Ozaman tavukların can güvenliğini tehlikeye atmamalısınız. Köpeğinizin cinside önemli. Umarım Sn. Emrah Yavuzcan en yararlı bilgiyi verecektir. Aslında bütün hayvanların barış içerisinde birarada yaşamaları gerekir. Fakat biz insanlar onlara kötü örnek oluyoruz.:))
sokak köpeklerinin bana ve mahalledeki çocuklara onlarca kez saldırmasına rağmen hiçbir şey yapmayan bir belediyenin olduğu bir yerde sokakta dolaşan tavuklar korktu diye benim köpeğime zarar gelirse ne yapabilirim?(köpek tavukları oyun için kovalamasına rağmen tavuklarımı yedi diyen biri köpeğime zarar vereceğini söylüyor.)
Alıntı:
oğuzhanizmir rumuzlu üyeden alıntı
sokak köpeklerinin bana ve mahalledeki çocuklara onlarca kez saldırmasına rağmen hiçbir şey yapmayan bir belediyenin olduğu bir yerde sokakta dolaşan tavuklar korktu diye benim köpeğime zarar gelirse ne yapabilirim?(köpek tavukları oyun için kovalamasına rağmen tavuklarımı yedi diyen biri köpeğime zarar vereceğini söylüyor.)
Kötü misal örnek olmaz. Tavukcağızlar ne yapsın zavallılar.:))
[QUOTE=oğuzhanizmir;303916]sokak köpeklerinin bana ve mahalledeki çocuklara onlarca kez saldırmasına rağmen hiçbir şey yapmayan bir belediyenin olduğu bir yerde sokakta dolaşan tavuklar korktu diye benim köpeğime zarar gelirse ne yapabilirim?(köpek tavukları oyun için kovalamasına rağmen tavuklarımı yedi diyen biri köpeğime zarar vereceğini söylüyor.)[/QUOTE]
Peki tavuklar oyun için kovalandıklarını biliyorlar mı? Yoksa can havliyle sağa sola mı kaçışıyorlar?