Psikolojik rahatsızlık sonucu istenen tazminatlar
anti depresan ilaç kullanan bir insan hukuki acıdan deli,dengesiz,psikolojisi bozuk olarak kabul edilirmi...ve bunlar idda edilerek kendisinden maddi manevi tazminat davası istendiginde bu mahkemede kabul edilirmi ...karşı tarafın mahkemeyi kazanma olasılıgı nedir ne kadardır...
türkiyede yapılan araştırmalara göre anti depresan ilaç kullanan binlerce insan var bunların hepsi delimi ?
Cevap: psikolojik rahatsızlık sonucu istenen tazminatlar
Alıntı:
gizem37 rumuzlu üyeden alıntı
anti depresan ilaç kullanan bir insan hukuki acıdan deli,dengesiz,psikolojisi bozuk olarak kabul edilirmi...ve bunlar idda edilerek kendisinden maddi manevi tazminat davası istendiginde bu mahkemede kabul edilirmi ...karşı tarafın mahkemeyi kazanma olasılıgı nedir ne kadardır...
türkiyede yapılan araştırmalara göre anti depresan ilaç kullanan binlerce insan var bunların hepsi delimi ?
Boşanma davası için mi soruyorsunuz bunları?
evet boşanma davası acıldı psikolojik rahtsız oldugum ileri sürülüyor evlenmeden önce aldıgım anti depresan ilaç sonucu deli dengesiz hareketlerde bulundugumu ileri sürüyor ve tazminat istiyor şimdi benim hiç birşeyim yok işimde yok avukatımda yok avukat tutacak maddi gücümde yok benden bunları idda ederek birşey alabilirmi?
Alıntı:
gizem37 rumuzlu üyeden alıntı
evet boşanma davası acıldı psikolojik rahtsız oldugum ileri sürülüyor evlenmeden önce aldıgım anti depresan ilaç sonucu deli dengesiz hareketlerde bulundugumu ileri sürüyor ve tazminat istiyor şimdi benim hiç birşeyim yok işimde yok avukatımda yok avukat tutacak maddi gücümde yok benden bunları idda ederek birşey alabilirmi?
sayın gizem37, çok özür dilerim size yardımcı olmaktan imtina etmek durumundayım zira birkaç dosyamda karşı taraf olma ihtimaliniz olabileceğini düşündüm.
umarım bir başka meslektaşım size cevap verir.
türkiyede milyonlarca insan ve dert var benim sizi bulabilme ihtimalim % kaç ...
Avukat tutacak durumda değilseniz en yakın adli yardım bürosuna müracaat etmeniz daha uygun olur.
ben haklı oldugumu biliyorum ve yalan da konuşmayacagım için beni sorgulayan insana dogruyu söleyecegim için avukat tutmak ta istemiyorum ama evlenmeden önce kullandıgım anti depresan ilaçla ben tehtit edilip dengesiz deli oldugum sölenerek tazminat isteniyor benim bu davayı kazanma ihtimalim nedir ben o parayıda ödeyemem hemde haksız yere magdur olan benim elinden herseyi alınan yuvası yıkılan iftiralara maruz bırakılan benden o parayı alabilirlermi?
Sırf anti depresan ilaç kullanıyor diye birine deli demek, deliden de tazminat istemek akıllı işi değil.
Bir kaç cümle bilgi ile bir davanın neticesi hakkında kesin bilgi vermek zır deli işi. :)
İhtiyaç duyduğunuzda bir adli yardım bürosu olduğunu bilin.
cok tsk ederim avukatım gercekten minnettarım cahil biri degilim iyikide suandada saglıgım cok iyi ilaçta kullanmıyorum zaten 2 ayı aşkındır tekrar tsk ederim ...