Değişim kararı sonucu ürünün iade süreci ve bu kararın değiştirilmesi
KVK teknik servisine 1 yıl içerisinde aynı arıza sebebiyle 4. kez telefonumu gönderdim.Bu sebeple telefonun yenisi ile değiştirilmesine karar verildi.Peki;
1-Bu telefonun yenisinin ulaşma süresi nedir?Yani tamir süresi ile ilgili 30 iş günü hakkımız olduğu gibi,bu değişim süresi için de geçerli olan belirli bir iş günü süreci var mıdır?
2-Eğer var ise ve bu süre dahilinde iade edilmemesi durumunda para iadesinin gerçekleştirimesi mi gerekir?
3-Değişim kararı verilen cihaz için bu kararın para iadesi yönünde değiştirilmesi gibi bir hakkım var mıdır?
Yardımcı olursanız sevinirim
Saygılar
Cevap: Değişim kararı sonucu ürünün iade süreci ve bu kararın değiştirilmesi
38 kişi bakıp 1 kişi cevap yazmıyor mu?
Sitenin bu bölümü sanki sahipsiz gibi. Bütün soru(n)lar havada kalmış o kadar avukatlar varken siteye üye olmak için kaç çeşit sorular sorup üye olunurken bu şekilde soruların cevapsız kalması hiç hoş değil bence..
Alıntı:
MzLgNy rumuzlu üyeden alıntı
38 kişi bakıp 1 kişi cevap yazmıyor mu?
O otuz sekiz kişi de soruların yazmış ve cevap bekliyor olabilir mi?
Mesela siz kaç soruya cevap verdiniz?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
O otuz sekiz kişi de soruların yazmış ve cevap bekliyor olabilir mi?
Mesela siz kaç soruya cevap verdiniz?
Önemli olan her yere her soruya cevap vermek midir?
Hukuk konusu benim ilgi alanımda değil yeterli bilgim yok. Hem her sorulan soruya ben de cevap versem belki de doğru bildiğim şey yüzünden kişileri yanlış yönlendirmiş olurum. Emin olmadığım şey hakkında yazmam da mantıksızlık.. Ama illa buraya yazılan sorulan soruların cevaplanması için sağa sola yazılar yazıp şöyle yap böyle yap Tüketici Mahkemesine git hakem heyetine git vs. tarzında yazmamsa eğer bütün konulara böyle cevaplar yazabilirim.. Herkes de yapabilir bunu..