İmza toplayıp yan komşumu attırmak istiyorum
Yan komşum geldiğinden beri binada huzur kalmadı haftada 1 binamıza kesinlikle polis uğruyor diyebilirim
Dün gecede biri şikayet üzerine polis geldi. ve ilgili dairenin ziline basıcağına kendi evimin ziline bası kapıyı açmamı istedi olay nedendir açıkcası bilmiyorum sonra polisler gittiğinde yan komşum bana geldi zilime bastı ve beni senmi şikayet ettin gibisinden gecenin saat 3 30 da bağırmaya başladı ve ağza alınmadık küfürler bende tekrardan polisi arayarak şikayetçi oldum ve karakola ifade vermeye gittim.
Kişinin alkollü olduğunu biliyorum, madde bağımlılığından şüpeleniyorum.
Şimdi benim yapmak isteğim apartman sakinleriyle konuşarak ki inanıyorum onlarda bu durumdan çok rahatsız imza toplayıp evinden attırmak istiyorum.
Bunun için ilk önce polise mi gitmeliyim yoksa bir avukatlamı görüşmeliyim. Şikayetim hala geçerlidir ve geri almak düşüncesinde değilim
Not: Eğer konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden kusura bakmayın
Cevap: İmza toplayıp yan komşumu attırmak istiyorum
Komşunuzu eğer mal sahibi ise, düşüncenizi gerçekleştirebilme , evinden attırabilmeniz mümkün değil.
Kmşum mal sahibi polis aracılığı ile bu işlemi gerçekleştireceğim bizim binamız 17 daireli 12 sindenimza toplarsam bu isteğimi yerine getirmiş olurum çünkü ben beylikdüzünde çalışırken bina sakinlerinin mal sahibini imza toplayıp evinden ayrılmasını sağlamıştı böyle bir hakkım olduğunu biliyorum
Peki şimdi ne yapmalıyım bir avukat aracılığı ile davamı açmalıyım?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Komşunuzu eğer mal sahibi ise, düşüncenizi gerçekleştirebilme , evinden attırabilmeniz mümkün değil.
Konu hakkında bilgisi olanları bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Alıntı:
FIRTINA20 rumuzlu üyeden alıntı
Kmşum mal sahibi polis aracılığı ile bu işlemi gerçekleştireceğim bizim binamız 17 daireli 12 sindenimza toplarsam bu isteğimi yerine getirmiş olurum çünkü ben beylikdüzünde çalışırken bina sakinlerinin mal sahibini imza toplayıp evinden ayrılmasını sağlamıştı böyle bir hakkım olduğunu biliyorum
Peki şimdi ne yapmalıyım bir avukat aracılığı ile davamı açmalıyım?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
kiracı ise mümkün mü ?
Alıntı:
FIRTINA20 rumuzlu üyeden alıntı
E artık gerisini de bilirsiniz