Temyizden Vazgeçmek İstiyorum
Merhabalar boşanma davamda istemediğm halde oğlumun velayetini 3 yaşında olduğu için bana verdiler.Nafakamızda bağlandı ama ben temyize başvurdum şimdi koşullarım değişti çocuğuma bakamıyorum.ailemin yanındayım çocuğumla ailem beni istemedi.Şimdi temyizden vazgeçmek için nasıl bir yol izlemeliyim bir oyuna gelmemek için..
Cevap: Temyizden Vazgeçmek Istiyorum..
Peki eşiniz temyiz etmiş miydi boşanma kararını?
Cevap: Temyizden Vazgeçmek Istiyorum..
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Peki eşiniz temyiz etmiş miydi boşanma kararını?
Eşimde nafaka miktarının düşmesi için cevap dilekçesi vermiş benim temyizime karşılık..Temyizde aldatdığı bayanla resmini delil olarak sunsak faydası olurmu? Duruşmalı temyiz istedik..
Cevap: Temyizden Vazgeçmek İstiyorum
Yani eşiniz de çocuğu istemedi siz de değil mi?
Eğeranladığım doğru ise her iki tarafında çocuğu istememesine rağmen bir yerel mahkemenin çocuğu anaya vermesini hukuka aykırı bulmuş ve bozmuştur. Bu gibi durumlarda çocuğun SHÇEK na verilmesini salık vermiştir.:))
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Yani eşiniz de çocuğu istemedi siz de değil mi?
Hayır eşim istedi ama hakim bey ben istemediğim halde bana verdi.Evimizin üstündeki tedbiride kaldırdı ve ev satıldı.
Alıntı:
zehrabetül rumuzlu üyeden alıntı
Hayır eşim istedi ama hakim bey ben istemediğim halde bana verdi.Evimizin üstündeki tedbiride kaldırdı ve ev satıldı.
slm nasılsınız.bizim davada eşimin üzerindeki evde tedbir vardı hakim hala kaldırmadı.keşke pes etmeseydin arkadaşım.senin eşin hem suçluydu ve sen hakkını söke söke alırdın .bak arkadaşın biri tazminat olarak 11000 hemde nafaka veriyormuş.eşin evlilik birliği içerisinde başka kadınla yaşadığı için her zaman sen kazanırdın.senin isbatın var.benim ise yok.eşimin başka biriyle yaşadığını ispat edemiyorum.çünkü şehirler ayrı.senin için üzüldüm.sen yine sabret.ben her zaman senin yanındayım
Alıntı:
Zehra Hanım,
Davanızda tam olarak nasıl bir karar çıktı?
Alıntı:
swan rumuzlu üyeden alıntı
Zehra Hanım,
Davanızda tam olarak nasıl bir karar çıktı?
Ayda çocukla bana 400 milyon nafaka velayet bende tazminat yok yalancı şahitlerine inandı hakim ve ben davalara girmedim avukatımın isteği üzerine ve avukatım deillerimizi tam sunmamış.Şimdi yeni bir avukatla temyize verdik duruşmalı istedik hatda davanın yeni görülmesini talep etdik..
Alıntı:
Ayda çocukla bana 400 milyon nafaka velayet bende tazminat yok yalancı şahitlerine inandı hakim ve ben davalara girmedim avukatımın isteği üzerine ve avukatım deillerimizi tam sunmamış.Şimdi yeni bir avukatla temyize verdik duruşmalı istedik hatda davanın yeni görülmesini talep etdik..
Duruşmalı temyizde yeni deliller dosyaya sunulabiliyor mu acaba?