Adres değişikliği ve icra
herkese merhaba... forumlardan anladığım kadarıyla size sıkıcı bi kou gibi gelecek ama...benim de 6 bankaya yaklaşık 45,000(ana para) tl borcum var 7 ayrı icra müdürlüğünde dosyam var ve ara ara icra memurlarıylada buluşuyoruz... ancak nüfusa kayıtlı olduğum ikametgah adresimde pek kayde değer bi eşya yok zaten hiç bişeyimde yok... babama ait bi daireye oğlumun okula başlaması nedeniyle nakil yapmak zorunda kaldım yeni uygulanan sisteme göre çocuk hangi ikamette görünüyosa o muhitteki okula otamatik olarak kaydı yapılıyor... şimdiye kadar ikametgah sorun olmuyodu ama oğlum okula başlayınca şimdi adresimiz burası görünüyor ben bu adres değişiklliğini henüz bankalara bildirmedim ve bu ev ve içindeki eşyalar babama ait sorum şu ben buraya icra gelmemesini nasıl engellerim...? yardım ederseniz çok sevinirim...
kredi kartı borçlarım keyfiyetten değil yanlış anlaşılsın istemem... hakkımızda açılan kamu davasından dolayı elimizdeki işlere ve işlerle ilgili teminatlara el kondu dava hala devam ediyor... sadece telefon görüşmesinden dolayı
Cevap: Adres değişikliği ve icra
Herkes gibi sizde adrese dayalı kayıt sistemindesiniz.Vatandaşlık numaranız yetkililerce sistemden sorgulandığında en son adresiniz gözükecektir.Sizi arayanlar şayet adresinizde bulamazlarsa bu yöntemle sonunda bulacaklardır.Dolayısı ile ikamet adresinize icra gelmesini engelleyemezsiniz.Orada ki eşyaların başkasına ait olduğunu ispat edebilmeniz ayrı bir konu....
Cevap: Adres değişikliği ve icra
İkametgahınızı babanızın yanınıza aldığınızda babanızın yanında kalıyor gözükeceğiniz için babanızın evinizde haciz yapabilirler. En pratik çözüm ikametgahınızı babanızın yanına aldırtmamak.