3.5 aylık evlilik nasıl biter?
saygılar herkese;
sorun arkadaşımın evliliği
bir başkasını unutmak,aile baskısı,görücü usulu evlilik
evlilik sonrası tarrışmalar ,eşinin intahara teşebbüsü,ailesiyle anlaşamamsı,cinsel soğukluk ve daha bir sürü şe4 ay nişanlılık ve bu süre içerisinde hep sarhoş gezme, nikah günü bile sarhoş olma.
boşanabilirmi?
yada evliliğini iptal ettirebilirmi?
lütfen yardım ediniz.
teşekkürler
Re: 3.5 aylık evlilik nasıl biter?
enteresan .. kanada da bosanmak icin ayrildiginizi (ayni cati altinda yasiyor olabilirsiniz) beyan etmeniz yeterli, bu beyaniniza karsi taraf itiraz etmezse (contest) bir yilin tamamlanmasinin ardindan suratle bosanma islemleriniz tamamlaniyor. karsi tarafin itiraz etmesi durumunda aranizdaki iliskinin devam ettigini ispatlamasi gerekiyor ki bu biraz zor bir durum, yani kisaca bi kisinin istemesiyle de evlilik kolaylikla iptal yada sona erdirilebiliyor.
kız kacırdım babası zorluyo yardım edin
merhaba ben selim 1983 dogumluyum 10 gun once kız kacırdım babası kızını kacırdıgım için para ıstıyor para vermessem beni mahkemeye verecegını hatta ölümle tehdıt edıyor kızın yası ufak 1989 dogumlu babası kızın yasından dolayı benim hayatım la ugrasmayı dusunuyor ne veya neler yapmamamız gerekıyor biz zaten evlenmek ıstıyoz ama yası tutmuyor 6 ay beklememız gerekecek yası tutması ıcın ve babası beni cok sıkıstırıyor ben bazen kızını geri gondermeyı bile istıyorum ben bunları haketmedıgımı dusunuyorum cunku kızını karım yaptım satılıga cıkartmadım :kızgın: :kızgın:
Re: kız kacırdım babası zorluyo yardım edin
Alıntı:
selim218 rumuzlu üyeden alıntı
merhaba ben selim 1983 dogumluyum 10 gun once kız kacırdım babası kızını kacırdıgım için para ıstıyor para vermessem beni mahkemeye verecegını hatta ölümle tehdıt edıyor kızın yası ufak 1989 dogumlu babası kızın yasından dolayı benim hayatım la ugrasmayı dusunuyor ne veya neler yapmamamız gerekıyor biz zaten evlenmek ıstıyoz ama yası tutmuyor 6 ay beklememız gerekecek yası tutması ıcın ve babası beni cok sıkıstırıyor ben bazen kızını geri gondermeyı bile istıyorum ben bunları haketmedıgımı dusunuyorum cunku kızını karım yaptım satılıga cıkartmadım :kızgın: :kızgın:
allah yardımcın olsun canım kardeşim kızın babasınada insaf versin demek para istiyor ha hangi devirde yaşıyoruz ya yazık hemde çok yazık
Alıntı:
murtazakocabas rumuzlu üyeden alıntı
enteresan .. kanada da bosanmak icin ayrildiginizi (ayni cati altinda yasiyor olabilirsiniz) beyan etmeniz yeterli, bu beyaniniza karsi taraf itiraz etmezse (contest) bir yilin tamamlanmasinin ardindan suratle bosanma islemleriniz tamamlaniyor. karsi tarafin itiraz etmesi durumunda aranizdaki iliskinin devam ettigini ispatlamasi gerekiyor ki bu biraz zor bir durum, yani kisaca bi kisinin istemesiyle de evlilik kolaylikla iptal yada sona erdirilebiliyor.
Ancak medeni insanların kurduğu toplumlar medeni kanunlar yapabiliyor demek.
Merhaba,
Anlattıkların gerçekten yürütülebilecek bir evlilik tanımını göstermiyor. Taraflar arasındaki evlilik süresi henüz 1 yılı aşmadığı için, tarafların anlaşmalı olarak boşanması hukuken mümkün değildir. Ancak; tüm bu anlatılanlar açılacak olan boşanma davasında davacı taraf ve tanık ifadeleri ile ispat edilirse hakim mutlaka boşanma kararı verir.