Kaybettiğim Davamı Temyiz Edeceğim.
Merhaba,
Çanakkale'de açtığım davada Yerel Mahkemenin aleyhime sonuçlandırdığı kaybettiğim davamı temyiz etmek istiyorum.
Öğrenmek istediğim temyiz dilekçemi yazdığımda Çanakkale Yerel Mahkemeyi'de temyiz ettiğim konusunda bilgilendirmem gerekiyor mu acaba?
Lütfen bu konuda yardımlarınızı istirham ediyorum.
Selamlar,
Cevap: Kaybettiğim Davamı Temyiz Edeceğim.Bu Konuda Yardıma Ihtiyacım var.
Temyiz dilekçeniz yerel mahkeme aracılığı ile gidecek zaten
Alıntı:
ay.ni rumuzlu üyeden alıntı
Temyiz dilekçeniz yerel mahkeme aracılığı ile gidecek zaten
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Avukatım yok. Lütfen izlemem gereken yol hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
Bu konuda yardımcı olacak bir hukukçu'dan yada bu konuda bilgi sahibi olanlardan yardım edecek kimse yok mu acaba?
Eğer Ç.kale dışında iseniz dilekçenizin başlığı "Yargıtay ( ) Hukuk Dairesi Başkanlığı'na gönderilmek üzere Çanakkale...... Mahkemesi'ne sunulmak üzere ..... (bulunduğunuz il neresi ise) Mahkemesi'ne" şeklinde olacak. Bulunduğunuz ildeki ilgili nöbetçi mahkeme kanalı ile dilekçeniz Çanakkale mahkemesine gidecek. Tavsiyem; nöbetçi mahkemeye vereceğiniz dilekçenin hakim havaleli bir örneğini mutlaka alınız.
Alıntı:
durgunlu rumuzlu üyeden alıntı
Eğer Ç.kale dışında iseniz dilekçenizin başlığı "Yargıtay ( ) Hukuk Dairesi Başkanlığı'na gönderilmek üzere Çanakkale...... Mahkemesi'ne sunulmak üzere ..... (bulunduğunuz il neresi ise) Mahkemesi'ne" şeklinde olacak. Bulunduğunuz ildeki ilgili nöbetçi mahkeme kanalı ile dilekçeniz Çanakkale mahkemesine gidecek. Tavsiyem; nöbetçi mahkemeye vereceğiniz dilekçenin hakim havaleli bir örneğini mutlaka alınız.
Merhaba,
Verdiğiniz bilgi benim için çok yararlı oldu.Temyiz ile ilgili hiç bir bilgim olmadığı için bir hayli panik yaptım.Çok teşekkür ederim.Sağolun.
Selamlar,