taraflar arasında kira sözleşmesi yok, kiracıya örnek 13 ödeme emri gönderildi, kiracı borcum yoktur, aramızda sözleşme yoktur vs. şeklinde itiraz etti. ne yapmalıyız.
çok acil yardım ederseniz sevinirim
Printable View
taraflar arasında kira sözleşmesi yok, kiracıya örnek 13 ödeme emri gönderildi, kiracı borcum yoktur, aramızda sözleşme yoktur vs. şeklinde itiraz etti. ne yapmalıyız.
çok acil yardım ederseniz sevinirim
Kira ödemeleri nasıl yapılmış?
kira ödemesi hiç bir şeklide yapılmamış, ilk aydan itibaren; buna binaen de yapılan icra takibine şu şekilde itiraz edildi;1-her hangi bir şekilde kira sözleşmem mevcut değildir. bu nedenle takipde belirtilen kira sözleşmesini kabul etmiyorum.
2-herhangi bir borcum yoktur.borca itiraz ediyorum.
şeklinde itiraz edildi...
en kısa şekilde ne yapmalıyız sizce.?
Ben borçlunun bu beyanlarını ikrar kabul eder mülkiyet hakkına dayalı müdahalenin meni davası açmayı geriye dönük ecrimisil talep etmeyi öneririm.
Avukat tutarsanız daha uygun olur.
benim evimde 6 aydır oturmakda olan bi kiracım var. Aramızda yapmış olduğumuz kontrat ve herhangi bi sözleşme metni yok. 3 aydır kira bedelini alamadığımız gibi, kapalı konumda olan elektrik ve suyu kaçak yollardan kullanmış. Abonmanlığı üzerine de alacağını söylemişti almamış.
...Kiracımız dul bir kadın, eve belli belirsiz saatlerde adamlar geliyor. Bugün konusmak istediğimizde adamın biri hapisten yeni çıktığını söyleyerek 3 güne kalmaz helalleşiriz gibi cümleler kullandı.Tehdit de almakdayız. para sorun değil ama evden çıkartamıyoruz. yardımcı olursanız sevinirim...
Sayın jackal ve mustafa 67.
Sizlerin allah yardımcısı olsun, benim elimde kapı gibi kontrat ve cıkacağına
dair sözleşme kefillerin imzası olmasına rağmen 700 tl elektirik 200 tl su borcu
ful eşyalı dairenin götürülen eşyaların değeri 2000 tl toplam 2900 tl alacağımı
alamıyorum, yargı yolu açık fakat bende ümit yok.
sabırlı olun. sizlere kimin nasıl yardımcı olabileceğini bilemiyorum. selamlar.
Bir yakınımın SAMSUN da dükkanı vardı.yakınım HOLLANDA dan emekli varlıklı biri.bir çok kiracısı var.sanayide dükkanında duran kiracı 2006 da 8 aylık kira bedeli 4000 tl alacağı vardı.alacağını istiyor kiracı vermiyor.dükkan sahibi tamam 8 aylık borcunu istemiyorum dükkanımdan çık diyor.kiracı bu sefer küfür ediyor dükkan sahibine.bizim dükkan sahibi kulağı kesik tabir edilen kişilerden birine durumu anlatıyor.kısaca 4000 tl yi al kiracıyı çıkar diyor.kiracı ertesi gün dükkandan çıkmış ve 4000 tl yi ödemiştir.tamam kanuni yol her zaman en iyisi ama bazen tepenize çıkarlar.insan mecbur kalıyor.kiracı iyi niyetli olursa ev sahibi hoş görülü olur diye düşünüyorum.
Demek kiracının parası varmış !!!! çıkabiliyormuş da... Tabi mal sahibinin yaptığını onaylamak mümkün değil ama, ülkemizde mahkemeler o kadar uzur sürüyor ki, insanlar bu tür yolları seçebiliyor. Neyse birilerinin bir yerleri kırılmadan kopmadan hallolduysa mesele yok :) Ben de artık param yok diyene kesinlikle inanmıyorum. Mal sahibi olarak böyle düşünmemi sağladılar sağolsun kiracılar. Kiracım aidatı yatırmıyor param yok diyor bana, 4 aylık aidatı ben ödedim. evi boşalttı nihayetinde, bugün gittim anten taktırmış, digitürke üyeymiş, üstelik lig tv paketine, 2 saat önce webden üyelik ücretine baktım aylık 70 tl civarı. aidata para yok keyfe var !!!!
Demek kiracının parası varmış !!!! çıkabiliyormuş da... Tabi mal sahibinin yaptığını onaylamak mümkün değil ama, ülkemizde mahkemeler o kadar uzur sürüyor ki, insanlar bu tür yolları seçebiliyor. Neyse birilerinin bir yerleri kırılmadan kopmadan hallolduysa mesele yok Ben de artık param yok diyene kesinlikle inanmıyorum. Mal sahibi olarak böyle düşünmemi sağladılar sağolsun kiracılar. Kiracım aidatı yatırmıyor param yok diyor bana, 4 aylık aidatı ben ödedim. evi boşalttı nihayetinde, bugün gittim anten taktırmış, digitürke üyeymiş, üstelik lig tv paketine, 2 saat önce webden üyelik ücretine baktım aylık 70 tl civarı. aidata para yok keyfe var !!!!
Aynen katılıyorum.şuan 3 sonunsuz kiracımız var.bu ay 5 olacak.ben SAMSUN da yaşıyorum.7 sene İST de kiracı olarak yaşadım.ev sahibi ve kiracı olmayı çok iyi biliyorum.insanın zoruna giden yalanlar.daha önce kiracımız vardı kötü işler yaptığını öğrendik.tam o sıralar düğünüm olacaktı.düğün vesilesiyle çıkmasını istedik ne dese iyi bana sen kiraya çık dedi.sonuçta çıktı ama 2 aylık kira birikmiş 200 lira fatura bıraktı.bazen oluyor böyle şeyler.inşallah herkes iyi ev sahibi ve iyi kiracılar olur.gönül isterki herkes ev sahibi olsun.kiracılara ALLAH kolaylık versin.