Danıştay süreci başvuruları
ben idare mahkemesinde davay kazandım ve dava temyiz edildi danıştay ilk incelemede usul hatası yönünden (bir anlatım sorunundan) yd kararı çıkarttı zamanı içerisinde yd kaldırma ititrazında bulunduk ama red edildi dosya hala tekemmülde gözüküyor esas karar henüz çıkmadı ve ben işten çıkartıldım idare mahkemesinin bu yanlışı fark etmemesi (fark edilseydi düzeltip zamanı içinde tekrar davamı açardım) ve bütün faturayı benim ödüyo olmam çok adil değil diye düşünüyorum bunu düzeltmenin yolu nedir?ve şu anda hala bir yd kaldırma isteminde bulunma şansım varmı?yd kararı çıkan bir davanın esas kararda onanma olasılığı nedir?şimdiden çok teşekkür ederim değerli hukukçular
Cevap: Danıştay süreci başvuruları
bir cevap verirseniz çok sevinirim
YD kararına karşı itiraz hakkınızı kullanmışsınız. Tekrar bir başvuru yolu yok malesef.... Esas karar da aleyhinize olacaktır büyük ihtimal...
İtiraz üzerine verilen kararlar kesindir.
cevaplarınız için çok teşeşkkür ederim.aleyhime karar çıktıktan sonra normal şartlardaki dava açma sürem zaman aşımına uğrarmı peki 2007 yılında açılmış bir dava nasıl bir yol izleyeceğim