Tahrik ve küfür sonrası tokat
Herkese iyi günler dilerim.
Bilgi yazacak forum kullanıcısı arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
2 hafta önce metrobüste sıra tartışması sonrası bir bayanın ağır küfür ve tahrikleri (delikanlı mısın, şerefsiz gibi) sonucu, ramazan ayı olması ve oruçlu olmam da sebebi ile dayanamayıp, kadına tokat attım. Tokat sonrası, 6-7 durak boyunca kadının küfürleri devam edip, bu sefer otobüs de ki yolcuları tahrik ederek, (içinizde delikanlı yokmu, sizin aileniz yok mu, bu şerefsiz böylece gidecek mi gibi) inmek istediğimde 10 kişiye yakın kişi üzerime çullandı ve beni darp ettiler. Kadın otobüs yolcularından birini, bana tokat attı küfretti diye karakolda şahit gösterdi. Beni savunmak isteyen (kadının küfürlerini duymuyor musunuz, ağzına ne geliyorsa söylüyor, buna kim sabredebilir ki) diye şahitlik yapmaya gelecek olan yolcuyu ise otobüs de ki kişiler, tehdit ederek uzaklaştırdılar. Netice de karakolda birbirimizden şikayetçi olduk. Ben kadının şahidinden de beni darp edenlerden biri de buydu diye şikayetçi oldum.
Sormak istediğim mahkemede sonucun ne şekilde olabileceğidir.
Şahit olmadan ağır tahrik edildiğimi ve küfür, hakaret işittiğimi ispatlayabilir miyim?
Ya da karşı tarafın şahidi olması sebebi ile suçlu ben mi olurum?
Diyelim ki suçlu bulundum, ceza ne yönde olur, ya da sicilimle ilgili problem olur mu?
Çok teşekkür ederim.
Cevap: Tahrik ve küfür sonrası tokat
Cevap verecek birileri yok mu acaba?
Cevap: Tahrik ve küfür sonrası tokat
Metrobüslerde kamera sistemi var diye biliyorum. İnceletebilirisiniz.