GSM Şirketi Mesaj Kayıtları
merhaba arkadaşlar. daha önce forumda başımdan geçen bir olayı yazmıştım. aylar önce tehdit edilmiştim. sms yolu ile. şu an bu tehditler yine başladı. önceden yollanan mesajları olay artık kapandı diye silmiştim telefonumdan. bu mesajların içeriklerini GSM Şirketleri tutuyormu ? Tutuyor ise ne kadar süre tutuyor.. bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim.
Cevap: Gsm şirketi Mesaj Kayıtları
Konu eskimiş ama yinede cevap yazalım, Eğer ilk olayda mahkemeye gidip şikayetçi olduysan kayıtlar tutulmaya başlar, ama gitmediysen kayıtlar tutulmuyor yani sadece mesaj trafiği ortaya çıkıyor.
Gönderen - Tarih/Saat - Alıcı eğer mesaj değil Görüşme ise sonuna birde konuşma süresi eklenir. kayıtlar tutulmuyormuş yani.
Hiçbir telefonun mesajları kayıt altına alınmıyormuş mesaj geldiği zaman elindeki mesajlar ile savcılığa gideceksin aksi halde geriye dönük sadece mesaj trafiği ortaya çıkabilir.
Cevap: Gsm şirketi Mesaj Kayıtları
Sanırım Mesaj içeriklerinin çıkmayacağının en büyük kanıtı Türkiye'nin Gündeminden Düşmeyen Bir Cinayet Doğruluyor...
İPUCU BABASINDAN GELDİ
Polis, teğmen C.Y.C.'nin cinayetin işlendiği gün İstanbul'da olduğunu belirledi. Soruşturmayı yürüten savcı, bir talimat yazısı ile C.Y.C.'nin ifadesinin Ankara'da alınmasını istedi. Münevver Karabulut'un cep telefonu bulunamadığı için dedektifler genç kızın C.Y.C.'ye ne mesaj çektiğini öğrenemedi. TİB kayıtlarında ise geriye dönük mesaj okuması yapılamadığından mesajların içeriği meçhul kaldı. Ancak Münevver'in çektiği mesajların içeriğine ilişkin ipucunu babası Süreyya Karabulut verdi.