Eksik ödenen tazminat için dava
Merhaba;
ben özel sektörde bir mağazada 1yıl 2ay 15 gün süre çalıştım ve eylül 30da askere gidiceğim için çıkışımı istedim hepsi yasal prosedürden ve dün tazminatımı almak için gittiğimde bana hesaplanarak ödenen tutar 788 tl sadece kıdem tazminatı dediler ama ben onlara bu paranın eksik olduğunu normalde kıdem tazminatının içinde giydirilmiş yemek ve yol ücretinin olduğunu söyledim aylık 200 lira sodexho alıyoruzyemek parası olarak bunlar dahil edilmemiş ve 1yıllık bu serede normalde haftalık çalışma saatimiz 45 saat olması gerekirken biz haftada 65 saat çalışıyorduk bayram mesaisi genel tatil ücretleri ödemelerini istediğimde bana paranı hesabına yatırıyoruz istiosan ibranameyi imzalama git istediğin yere şikayet et şeklinde bi yanıt aldım ben ibranameyi imzalamadım hesabıma yatan parayıda çektim şimdi geri kalan hem eksik olan kıdem tazminatım hemde 1yıl boyunca ödenemeyen fazla mesai ve bayram tail ücretlerini mahkemede alabilirmiyim 30unda askere gidiyorum avukata nekadar vekalet ücreti ödüyoruz elimde çalıştığım sürelerdeki giriş çıkışlarda imzaladığımız tüm personellere ait giriş çıkış bildirgeleri var hepsi imzalaı kaşeli şahitlerimde var kazanıp alabilirmiyim bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: eksik ödenen tazminat için dava
pazartesi mahkemeye vericem bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: Eksik ödenen tazminat için dava
bu konu hakkında bilgi verebilicek kimse varmı