-
Kiramı alamıyorum
Selamlar..Boş dükkanımı kahvehane olarak kiraya verdim.Fakat burada kumar oynatmaya başladılar ve ben bundan rahatsız oluyorum.08.08.2009 tarhinde 1 yıllık kontratımız doldu.daha sonra kontrat yenilemedik.Kiralarını hiç zamanında ödemediler.Ben dükkanımın tahliyesini istiyorum.kontrat ve ruhsat sahibi şahıs bilmediğim bir sebepten ceaevinde.Kontaratta 1 aylık kira karşılığı haneleri yazılı fakat kira karşılığının ne şekilde ödeneceği hanesi boş.Şu an iki aylık kira alacağım var (1600 tl)Ekonomik krizden dolayı işimi kapatmak zorunda kaldım.Şu an o kiraya bakıyorum.Birikmiş kiralarımı alamadığım için avukat tutma imkanım şu an için yok.buna göre
-örnek 13 ü düzenleyip icra dairesine başvursam tebligat adresini ne olarak göstermeliyim.Ve masrafı hakkında bilgi alabilirmiyim.(iş ve ev adresi elimde var kendileri cezaevinde)
-haciz benim için ikinci planda haciz çıksa bile haciz yaptırmadan tahliye sağlanabilirmi ve tek başıma yapabilirmiyim yada bu kira alacaklarıma karşılık bi avukat bulma imkanım olurmu
-Kira karşılığının ne şekilde ödeneceği hanesinin boş olması çok büyük bi etken olurmu(kalkıpta seneden seneye ödeyeceğim diyebilirmi)
-Kontrat yenilemesek bile aynı şartlarda 1 yıl daha uzadığını biliyorum doğrumu?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
Cevap: Kiramı alamıyorum
Bulunduğunuz ilden avukat yardımı alın.Kendiniz zor altından kalkarsınız.:DD
-
Gerçekten çok karışık bi durum ne yapıcam bilmiyorum:(
-
Şimdide hükümlüye takibin zor olduğunu öğrendim.işyerine ihtarname de gönderememmi?
-
Gönderebilirsiniz de...
Ne faydası olacak?
Adam cezaevinde tebligatı alamayacak ki?
Zor da olsa Tahliyeli icra takibini cezaevinden başlatmalısınız.