Cevap: yiğenimi arıyorum.
Alıntı:
ümitkader rumuzlu üyeden alıntı
YİTİK
--------------------------------------------------------------------------------
lütfen bana yardım ediniz.teyzem doğumdan öldü ve çocuğu yaşadı.cenaze günü baba tarafı çocuğu kaçırdılar.baba polis.belli zamandan sonra çocuğun mamadan öldüğü haberi geldi.araştırmadan sonra sağ olduğu ortaya çıktı.bizler araştırma yaparken yaşayan çocuk hemen arkasından nufus kütüğünde öldü yazıldı.sonradan duydukki teyzemin çocuğunu halası yada amcasının nufusuna geçirmişler.yiğenimi bulamıyoruz.lütfen yardımcı olunuz.çocuk şimdi emniyet mensubu olmuş ama nereden bulacağız o kadar durumumuz yok.çocuğun adı uğur özer di uğur özdemir olmuş.babası mustafa özer.1974 gaziantep doğumlu.baba polislikten emekli oldu galiba komiserdi.lütfen bu yiğenimi nasıl bulacağız.ne yapmamız gerek.emniyete gittim sordum hangi ildeyse söyle dediler ama hangi ilde görev yaptığını bilmiyorum.param olsa dedektif tutardık o da yok.anneannem yaşlı ve ölüm saatini bekliyor hepimiz yiğenimizi merakla bekliyoruz.nereye başvuracağız lütfen ben kuzenimi bulmak istiyorum.
1-baba adı mustafa
2-anne adı kütükde kuheyla
3-gaziantep doğumlu
4-1974 yılında dünyaya geldi
5-polis yada komiser yada emniyet mensubu kendisi
6-adı uğur özdemir
7-nufus kütüğünden düşmeden önce baba mustafa özerin üzerine kayıtlıydı.yani uğur özerdi.
lütfen yardım eden yada ne yapacağımızı bilen biri yokmu.türkiyenin hangi ilinde
ben kuzeniyim.teyzesi gülserenin kızıyım.aramızda 7 yaş fark var.o doğduğunda ben 7 yaşındaydım.yiğenimin özelliğinden biri gözlerinin ALLAH DAN Sürmeli gibi olduğu söyleniyor.hangi birime başvurayım.gaziantepde ıslahiyede yaşayanlara sesleniyorum lütfen özer yada özdemir ailelerinden birileri görürse yazımı yada bunları tanıyan birileri yardımcı olunuz.uğur özdemiri elbirliğiyle bulalım.
En güzeli, eğer emniyet mensbu ise emniyet müdürlüğüne ulaşmanız. Eğer iyi mevkide ise önce sizin hakkınızda araştırma yapacaklardır. Sonrada personel hakkında. Ancak bunu size bilgi amaçlı söylemezler. Bulunduğunuz ildeki adliyeye gidip durumu açıklarsanız savcılık kanalıyla bulunabilir diye düşünüyorum.
Cevap: yiğenimi arıyorum.
Bu konuda size ancak savcılık yardımcı olabilir.