Astsubay MYO okulundan atılma riskim varmı?
Merhabalar, Öncelikle herkezin Ramazan bayramını kutlarım. Benim bazı korkularım var, sizin cevaplarınızla bu korkudan kurtulabileceğime inanıyorum.
Konu : Ben kara astsubay myo'na gitmeyi düşünüyorum ancak yapılacak resmi soruşturma sonucu bir atılma korkum var. 1991 doğumluyum 1993 yılında annem ile babam şiddetli geçimsizlikten boşanmışlar. O zamandan beri babamla hiç görüşmedim. Başvuru belgeleri hazırlarken babamın başka kişilerle evlendiğini ve 5 üvey kardeşim oldugunu ögrendim. Ondan daha önemlisi babamın 4 sicil kaydı çıktı.Hırsızlık suçundan adam yaralama suçundan. Çevremdeki insanlar sicil kaydını sildirdiğim zaman sorun olmayacağını söylüyor.
Şimdi sorum şu :
Babamla ve üvey kardeşlerimle şimdiye kadar hiç görüşmedim
1- Babamın var olan sicil kaydını ben sildirebilirmiyim? En son suçu 1996'da
2- Resmi soruşturmada arşiv kayıtlarında ortaya çıkarsa direk atılır yazıyor . Sicili sildirsem bile suçları ortaya çıkarmı? Okuldan atılırmıyım ?
Cevaplarınızı bekliyorum...
Cevap: Astsubay MYO okulundan atılma riskim varmı?
Cevap verecek kimse yokmu?
Cevap: Astsubay MYO okulundan atılma riskim varmı?
Bu Olayın Aynisi Bir Arkadaşımın Oğlunun Başına Geldi..kesinlikle..okuldan Atılırsınız..zaten..ilk Soruşturmada Tahkikat Evraklarına Polisten Babanız Ile Ilgili Suçları şerh Düşecekler...işte Burası Böyle Bir ülke...avrupa Uyum Yasalarını Mecliste Kabul Etti..ağbilerimiz..uygulayan Nerede...her Ferd Kendinden Sorumludur şıkkı Nerede...yazıklar Olsun Bu Bizi Yönetenlere...tetemiz Bir Gencin..babasının Pisliği Yüzünden Istikbali Yok Oluyor...acınacak Halimize Gülelim..sanki Astsubay Okuluna Gencin Babasını Alacaklar..gel Gör..mevzuat...kara Kaplı Defter Böyle Diyor...diyecekler...güzel Kardeşim...okula Girememek Hayatın Sonu Değil...şansın Inşallah Daha Başka şekilde Güler Sana