2009 pmyo sınav soruları çalındı danıştaya iptal ya da yürütmeyi durdurma davası açabilme hakkım var mı?varsa nasıl açabilirim.sonuç ne olur?
Printable View
2009 pmyo sınav soruları çalındı danıştaya iptal ya da yürütmeyi durdurma davası açabilme hakkım var mı?varsa nasıl açabilirim.sonuç ne olur?
Hakikaten çalındığını sen nereden biliyorsun. Bütün sınav evraklarının kuryelerine güvenlik hizmeti veren Emniyet kendi sınav sorularını nasıl çaldırmış? Detaylı bilgi verirmisin.
bu konuyla ilgili basında sınav gününden beri haber yapıldı.10 eylül yani sınavdan 3 gün öncesine ait fotoğraflar var.ben bunlara ilk başta inanmadım ama yaşadığım şehirdeki cemaat yurdunda da dağıtıldığını soruları alan arkadaşların doğrulamasıyla gerçeği öğrendim.zaman kaybetmeden de hakkımı aramak için harekete geçmek istiyorum bana yardımcı olun lütfen en etkili şekilde nasıl ve nerede arayabilirim hakkımı.
bildiğim kadarıyla fotoğraf delil olarak sayılmaz yani başka bie ıspatınız varsa daha verimli olurdu ama fotoğrafı sanmıyorum...zaten yapılan sınavlar kolay kolay iptale gitmez saygılar...