SSK primlerindeki karışıklık
İyi günler. Annem 6 yıldır büyük bir markette çalışıyor. Bu yılın temmuz ayında bazı sorunlar nedeniyle başka bir şubeye geçiş yaptı. Bu geçiş sırasında da ssk nın sitesindeki primlere baktımızda 8 gün olarak gösteriliyordu. ( 08/07 yazıyor bu diğer şubeye geçtiği gün)
Biz bu hatayı marketin muhasebesine bildirdik ve bize bu durumun düzeltileceği söylendi. Fakat bugun kontrol etmek için SSK2nın sitesine girdiğimde en sağ taraftaki ''işten çıkış tarihi'' adlı sütunda 08/07 yazdığını ''işe giriş tarihi'' adlı sütunda da 09/07 yazdığını fark ettim. Ayrıca 09/07 yazan sütunun yanında da 23 güm olarak 7. ayın priminin yatmış olduğu yazıyor.
Benim sormak istediğim şey acaba market yönetimindekiler annemin 6 yıldır çalıstıp kazanmış olduğu tazminatı yakmak için girdi-çıktı mı yaptılar yoksa şubeler arasında yer değiştirdiğinde SSK'nın sitesinde sanki işten çıkmıs girmiş gibi mi göründü?
Yardım ederseniz çok sevinirim.
Ayrıca yardımcı olur diye resim de koyacağım.
http://img193.imageshack.us/i/adszxv.png/
Cevap: SSK primlerindeki karışıklık
aynı şirketin değişik şubelerinde çalışıyorsa ,ve bu çalışmalar sigortalı olarak gösteriliyorsa bir zarar oluşmaz.