Evimi basıp eşimi çocuğumu eşimin ailesi aldı
İki günlük cocuğumun böbreklerinde proglem olduğu için loğasa olan eşimi alıp hastaneye gittik. Eşimin babası annesi evi basıp cocugumla eşimi aldılar. Sebebi de yeni doğum yapan ınsanın 40 gün yatması gerekiyormus. Zannedersem benden boşanmak istiyor ve ailesinle beraber kalıyor. çocugumun sağlıgı konusunda fazla alakalı olmuyorlar ve maddi durumlarıda fazla iyi değil. Ailesi senin bütün malını alacaz diyorlar. Bu konuda ne yapmalıyım. ben bosanmak ıstemıyorum ama onlarada cocugumu bırakmak ta. Lütefen birileri bana ne yapmam gerektiğini soylesin.
Teşekürler..
Cevap: Evimi basıp eşimi çocuğumu eşimin ailesi aldı
Eşinizle aranızdaki mesele nedir.?
Anne babası neden alıp gitti, daha iyi şartlarda bakabilmek için mi?
Eşimle bir sorunum yoktu. ıkı gunluk doğum yapan insanı neden almışım hastaneye götürdüm diye babası ıle tartıstık hatta evi basıp kızım yuru seni almaya geldim deyince olay koptu. simdi onlar bana hakaret davası acıyorlar sarnırım daha mahkemeye cıkmadık. benim de alim kolum bağlı beklıyorum bir sey yapamıyorum. yapmam gereken ne onu bıle bilmiyorum yardımcı olursanız sevınırım
İlginiz için tesekür ederim
bu arada eşimin ailesinin durumu benım ve ailemin durumundan cok daha kötü
Şimdi burada kanımca yanlış anlaşılma söz konusudur.
Siz bu durumda aşağıdan alıp ,gerekli saygıyı gösterin.
Biraz olayı soğutun.Sonrasında aile büyüklerini usulce devreye sokarak ,olayı tatlıya bağlayın.Yoksa hastaneye götürdün , yeni hastayı vesair meseleler için kötü olmak,aileyi bozmanın hiç anlamı yoktur.
Siz geri çekilir.Büyükler devreye girsin.
Hem ramazan da küskünlük olmaz.:DD