Milli eğitimde iptal durumunda ilişik kesme
Milli eğitimde ingilizce öğretmeniyim. Agustos 28 de öğrenim özür grubunadan il dışı tayini istedim. il dışı atamam çıktı ve 9 Eylül de teblig edildiği için imzaladım. 10 Eylül de atamamın durdurulması için mazeretimi bildiren dilekçemi milli eğitim müdürlüğüne verdim. İptal dilekçemi vermeseydim en geç ayın 20 sinde ilişiğimi kesmem gerekiyordu. Şuanda bakanlıktan iptal dilekçemin kabul olup olmadığını belirten yazı gelmedi. iptal durumu belli olana kadar ilişiğimi kesmek istemiyorum. Ancak okulum bir an önce ilişiğimi kesmemi istiyor. Bu durumda ne yapabilirim?
Ayrıca yarın iptal olmadığına dair yazı gelirse ayın 20 sini bekleyemeden( bayram tatili nedeniyle) ilişik kesmem gerekiyor. Bayram tatili olduğu için ilişik kesme sürem en geç hangi tarihte olacak?
Cevap: Milli eğitimde iptal durumunda ilişik kesme
İlişik kesme süreniz 24 Eylül Perşembe günü mesai saati bitiminde sona eriyor.:))
Rapor alın ve izne ayrılın.Raporunuz bitene kadar belki dilekçeniz sonuçlanır ancak iptal zor.
verdiğiniz yanıtlar için tşk ederim. Av.Mehmet Aydın bey iskendurun adlı üye arkadaşın dediği rapor fikri nasıl ? Ayrıca iptal durumum belli oluncaya kadar ilişik kesmeme durumum olur mu? (raporlu ya da raporsuz olarak kesmezsem durum değişir mi? memuriyetimin yanmasını istemiyorum. Sanırım ilişik kesilmezse belirli bir süre ki bu yaklaşık 1 yıl diye hatırlıyorum memuriyetten ayrılmak zorundayım. Herkesin de açıkca bildiği gibi ekmek arslanın midesini de geçti. Ben de bir bayan olarak üniversiteden beri çalışıyorum kendi ayaklarım üstünde durabilmek için.
Av.Mehmet Aydın bey msn adrenizi ekleyeyim dedim sanırım başaramadım. özelden kendi msn adresimi de gönderemedim siz özelden msn adrenizi gönderirseniz sevinirim.
Rapor işini düşünüyorsanız; resmi sevkle alınız ve bu raporu kurum amirliğine vererek izne çevrilmesini sağlayınız.Teslim edilmemiş,izne çevrilmemiş raporlar başınızı yakar.Bilginize...
İyi günler...