Cevap: yediemin sıkıntısı
cevap verebilecek kimse yokmu ..acil biraz.lütfen
O elindeki belgeleri çok iyi sakla, hatta git malı kaldırdıklarına dair diğer firmanın ,icra dosyasındaki belgesinin onaylı bir örneğini almaya çalış.
Sen peki yediemin olarak sana bırakılan bu mallar diğer firmaca alınırken ,şu şu dosya ile bana yediemin olarak bırakılmıştır diye icra memuruna bildirimde bulunmadın mı ,bu sözlü bildirim tutanağa geçmedi mi?Bir örneği sana verilmedi mi?
malesef ben işten ayrılmıştım.diğer hacize gelen firma almış götürmüş malları.hatta bu mallar üzerinde başka firmalarda haciz talebinde bulunmuş ve diğer çalışanlara yediemin bırakmışlardı.herhangi bir yazım yok ancak dosya numarası var sadece.benim cezam ne olur acaba
Mahkemede ..... tarihinde ..... dosya ile haciz altına alınan ...... mallar tarafıma yediemin olarak bırakılmıştır ancak ...... tarihinde ....... nedenle ben işyerimde olmadığım bir zamanda başka bir alacaklı tarafından ...... tarihinde ...... dosya numarası ile kaldırılmıştır, bu olaydan benim haberim sonradan olmuştur, neticeten ortada mal kaçırmam diye bir husus yoktur diye hakime söyle. Şayet size şikayetten önce yediemin olduğunuz dosyaya istinaden herhangi bir tebligat yapılmadıysa ceza almazsınız.