Yedi emin olarak bırakılan malların icrası
öncelikle cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
benim kredi kartlarından dolayı 4 bankaya borcum var ve hepside icra takibine başladı. bir banka avukatı icra memuruyla beraber gelerek işyerimde evdeki malları yazıp 7 emin olarak bıraktı, bugünde başka bir banka avukatı gelerek aynı malları yazıp tekrar 7 emin olarak bana bıraktı, söyledim bu mallar zaten hacizli diye olsun bizde yazarız dediler. benim sorum borcumu ödeyemezde bu mallar 1. banka tarafından satılırsa 2. bankadan dolayı olan dosyadanda satmak için isterlerse ben bu malları teslim edemeyeceğim. bunun için beni hapse atabilirlermi ve neyapabilirim. 2. bir sorumda işimi yürütmek için en az bir bilgisayarın bulunması lazım ancak hepsini yazdılar ve borcumu ödeyemezsem bu bilgisayarda satılıp, içindeki paket programlarla berbaer gidecek ve işimdende olacağım, bu bilgisayarı vermemek için kanuni bir hakkım varmı yardımcı olursanız sevinirim. aslında çok kötü bir durum ama, işyerimi toptancı firmasıyla paylaşıyorum onların bil. vs de yazdılar allahtan vicdanlılardı gelenler onların mallarını yazmadılar, mallarıda başkaları haczetmek isterlerse konum dışında öbür firmaya ait mallar diye yazdırmama hakkım varmı, allah bana ve benim durumumda olanlara yardım etsin. şimdiden teşekkürler.