Kiracım ortada yok ev boş !
05.07.09 tarih itibari ile evimi , internet aracılığıyla bulduğum kiracıma verdim . fakat evime tadilat gerektiği için, marangoz olan kiracımında tadilatı üstlenip kiradan düşeceğini söyleyerek bu şekilde bir yıllık bir kontrat yaptık . kontrata da yapılacakları harfiyen yazdık , kaç aya tekabül ettiğini belirttik. 15 günlük bir tadilat süresi belirledik fakat adam 1 hafta sona ortadan kayboldu neredeyse 2 aydır ev boş ,iş yeri die verdiği adreste kimse yok iş telefonunu açan yok cep telefonlarının hepsi kapalı bununla birlikte akrabaları ile tanışıp telefonlarınıda almıştım onların bile telefonları kapalı . kapora almadım tadilat ücreti kiradan düşüleceği için kirada almadım .ne yapacağımı şaşırdım . kiracım yok , kontrat var ,ev boş , tadilat yok .sözleşme fes mi olur ?adamı mı bulmam gerekiyo ?evi başkasına kiraya verebilirmiyim ?yardımcı olursanız sevinirim. herkeze hayırlı çalışmalar!
Cevap: kiracım ortada yok ev boş !
Evin anahtarını verdiniz mi ?
Eve eşya taşıdı mı ?
Sözleşmede adres olarak nereyi gösterdi?
Cevap: Kiracım ortada yok ev boş !
evet evin anahtarını verdim.fakat eve sünger yataktan başka bişi taşımamış.sadece tek kişilik bir sünger yatak var divanı bile yok .yani kullanılabilecek hiçbirşey bulunmuyor .sözleşmede adresi iş yeri olarak verdi fakat adrestede öle biri yok. hergün düzenli olarak arar oldum bildiğim bütün numaralarını ümidi kestim .
Cevap: kiracım ortada yok ev boş !
Alıntı:
fanidünya rumuzlu üyeden alıntı
Evin anahtarını verdiniz mi ?
Eve eşya taşıdı mı ?
Sözleşmede adres olarak nereyi gösterdi?
özür dilerim bilgisayardaki bi problemden dolayı mesaja 4 kere cevap verdim ve silemedim. kolay gelsin.
kimse cevap yazmicak galiba ?
Bazen cevapsız bırakmakta bir cevaptır.:DD
Alıntı:
fanidünya rumuzlu üyeden alıntı
Bazen cevapsız bırakmakta bir cevaptır.:DD
evet ama malesef sonuca varabileceğim bir cevap değil yinede teşekkürler!
Alıntı:
gulendental rumuzlu üyeden alıntı
evet ama malesef sonuca varabileceğim bir cevap değil yinede teşekkürler!
Kiracınızın eve gelmemesi, kira sözleşmesini kendiliğinden fesheden bir sebep değildir. Hukuki haklarınızı kullanıp kiranın ödenmemesinden dolayı icra takibi başlatabilir, tahliye için de 30 günlük süre sonunda tahliye davası açabilirsiniz. Çilingir vasıtasıyla evin kilidini değiştirmeniz hukuki bir çözüm olmayacaktır.
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Kiracınızın eve gelmemesi, kira sözleşmesini kendiliğinden fesheden bir sebep değildir. Hukuki haklarınızı kullanıp kiranın ödenmemesinden dolayı icra takibi başlatabilir, tahliye için de 30 günlük süre sonunda tahliye davası açabilirsiniz. Çilingir vasıtasıyla evin kilidini değiştirmeniz hukuki bir çözüm olmayacaktır.
cevabınız için teşekkür ediyorum derhal hukuki yollara başvurup haklarımı arayacağım.